Axel Kala julkaisi odotetun debyyttialbumin ”Sademies”

”Tälle levylle päätyi pidemmältä ajalta harvat ja valitut biisit ja seison ylpeenä tän kokonaisuuden takana”

Axel Kalan ensimmäiset omat keikat alkavat maaliskuussa

Kuuntele ”Sademies” tästä Räppäri ja tuottaja Axel Kala julkaisi tänään odotetun debyyttialbuminsa Sademies. Albumi sisältää 11 kappaletta ja levyltä löytyvät uusi single "Emmä haluu kaikkee" sekä aiemmin julkaistut singlet ”Moni meist”, ”Sait mut jäämään feat. Skywalk”, ”Kosketan pilvii”, ”Sooloo” ja ”Alien”.

Elämässä on aina helpottavaa saattaa jotain loppuun asti. Tälle levylle päätyi pidemmältä ajalta harvat ja valitut biisit ja seison ylpeenä tän kokonaisuuden takana.

Rekami sano mulle et mä oon luonut ite oman aallon tällä soundilla ja sillä aallolla mä koen levyllä edelleen ratsastavani. Mut toisaalta mua on artistina ja tuottajana aina leimannut kokeilunhalu, joten kyl täs on taas varioitu eri tyylejä ja maailmoja. Levyn jokainen träkki on tehty Skywalkin kanssa ja mä koen et meidän molempien tunnemaailmat kuuluu tällä levyllä.” Axel Kala kertoo.

Loppuvuodesta 2022 järjestetyllä KPC Tourilla ensimmäiset soolokeikkansa tehnyt Axel Kala aloittaa omat keikat maaliskuussa heti albumin julkaisun jälkeen. Liven lisäksi tulevaisuuden suunnitelmissa on julkaista pian albumin jälkeen jo uutta musiikkia:

Tällä levyllä ei oo muita fiittejä Skywalkia lukuunottamatta, seuraavaks musta tuntuu siltä et haluan julkasta musaa myös muiden artistien kanssa ketä arvostan kovasti. Ja ekat soolokeikat alkaa nyt maaliskuussa, nähään siellä!”

Axel Kala on Jyväskylästä kotoisin oleva räppäri ja tuottaja, joka tunnetaan mm. “Moni meist” -platinahitistä sekä featista PyrythekidinEpäkohtelias” -kappaleella yhdessä Gettomasan kanssa. Artisti on julkaissut ja tuottanut musiikkia jo 2010-luvun alusta, mutta livenä hänet nähtiin ensimmäistä kertaa loppuvuodesta 2022 järjestettävällä KPC Tourilla ja debyyttialbuminsa Axel Kala julkaisee nyt. Aiemmin artisti on julkaissut EP:n Sadekausi sekä useita singlejä. Axel Kalan tuotantoja on kuultu mm. Pyrythekidin, Mouhouksen, Ettan, Stepan, Aren, Lyttän ja yhdysvaltalaisen Bonesin kappaleilla.

KEIKAT:

14.3. Levi, Hullu Poro
17.3. Oulu, Mango
21.4. Helsinki, TBA
5.5. Joensuu, Kerubi
13.5. TBA
20.5. Rauma, Domino
3.6. Raahe, Bluesmoon Axel Kala somessa:
Instagram
TikTok