Palkittu VESTERINEN YHTYEINEEN julkaisi uuden albuminsa

Vastikään Vuoden iskelmä -palkinnon Iskelmägaalassa pokannut Vesterinen Yhtyeineen on juuri julkaissut uuden albuminsa Hetken ikuinen. Ennakkoon loppuunmyyty kiertue käynnistyy viikon päästä.

Hetken ikuinen on Vesterinen Yhtyeineen -orkesterin kahdeksas pitkäsoitto. Bändi on noussut tasaisen varmasti Suomen suosituimpien yhtyeiden joukkoon. Tästä osoituksena on mm. yhtyeelle luovutettu Vuoden iskelmä -palkinto tämän vuoden Iskelmägaalassa. Viikko albumin julkaisun jälkeen Vesterinen Yhtyeineen käynnistää kevätkiertueensa, jonka kaikki 20 keikkaa on jo myyty ennakkoon loppuun.

Uudelta albumilta ennen julkaisua irrotettu single Kohti sydänpeltoja on ollut valtava radiomenestys ja se on parhaimmillaan ollut sijalla 20 Suomen soitetuimpien kappaleiden joukossa. Albumin nimibiisi ja kakkossingle Hetken ikuinen puolestaan noussee yhtyeen klassikkobiisiksi mieleenpainuvien lyriikoidensa ja upean sävellyksensä ansiosta.

Hetken ikuinen -albumin kappaleet edustavat yhtyettä parhaimmillaan. Stadioninkokoiset sävellykset yhdistyvät nokkeliin, syvällisiin ja elämänmakuisiin lyriikoihin. Tuotannosta vastasi tällä kertaa Antti ”Letku” Lehtinen.

Yhtyeen karismaattinen keulakuva Tero Vesterinen on tullut isolle yleisölle tutuksi myös supersuositun Elämäni biisi -ohjelman myötä.

www.facebook.com/vesterinenyhtyeineen
www.instagram.com/vesterinenyhtyeineen
www.tiktok.com/@vesterinenyhtyeineen>