”Tulevalla levyllä oon löytänyt uudestaan soittamisen, laulamisen, biisinteon ja studiossa olemisen riemun”

Kuuntele 'Ikuinen valo' tästä Laulaja-lauluntekijä Leo Stillman julkaisi tänään uuden kappaleen Ikuinen valo, joka on toinen single myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta Stillmanin kolmannelta albumilta. Lokakuussa 2022 julkaistu ensimmäinen single Sano se ääneen nousi mm. Iskelmän, SuomiRockin ja Radio Suomen soittolistoille.

Tulevalle levylle Stillman on paketoinut pari vuotta elämäntarinaansa nousuineen ja laskuineen. Rehelliset ja elämän suuria kysymyksiä käsittelevät tekstit saavat seurakseen suomirockin perinteistä ammentavaa orgaanista bändisoittoa, jossa Stillmanin juuret ovat vahvasti.

Tulevalla levyllä oon löytänyt uudestaan soittamisen, laulamisen, biisinteon ja studiossa olemisen riemun. On hirveä nälkä päästä takaisin keikoille yleisön eteen ja julkaista uutta musaa. Nyt ollaan alettu treenaamaan uuden bändin kanssa keikkoja varten ja oon siitä todella innoissani. Bänditreeneihin mennään samalla innolla ku 11-vuotiaana kun pääsi soittaa täysiä frendien kanssa.

Tää levy on jonkinlainen paluu mun juurille, niihin juttuihin mitä oon ite fanittanut ja mitkä on inspiroinut mua pienestä asti. Tuntuu, että tällä levyllä oon löytänyt oman soundini ja paikkani biisintekijänä ja artistina”, Stillman kuvailee

Tulevan albumin yhtenä tekstillisenä teemana on se, miten jostain rikkinäisestä tulee ehjä:

Useat biisit on syntyneet siitä, että oon kysynyt itseltäni että mitä mulle oikeesti kuuluu. ’Ikuinen valo’ oli viimeinen kappale jonka tein levylle. Oltiin saatu kaikki jo oikeestaan valmiiksi, mutta musta tuntui että vielä ois sisällä jotain joka halusi ulos tähän levylle.

Biisillä lauletaan ihmiselle joka on nähnyt sussa sun kaikki puolet mut silti aina uskonut suhun. Ikuista valoa. Ikuista voimaa. Paljastamatta kelle tää on tehty, voi tän laulaa perheenjäsenelle, jumalalle, kumppanille. Jollekin tärkeälle sun elämässä joka kuljettaa sua eteenpäin”, Stillman kertoo.

Leo Stillman on laulaja-lauluntekijä, joka voitti vuoden 2017 debyyttialbumillaan LEO Vuoden Tulokas -Emma-palkinnon. Stillmanin tunnetuimpia kappaleita ovat Nuori, kaunis ja vapaa, Mul on sut feat. Janna, Mikä laulaen tulee se bailaten menee sekä platinarajan ylittänyt Kaikki mitä rakastin, joka nousi myös radiolistan top20:een.

Leo Stillman somessa:
Instagram
Facebook