BESSIN odotettu toinen pitkäsoitto julkaistaan 14.4.

KÄDET YLÖS -albumi on ylittänyt platinarajan jo ennen julkaisuaan – Levyjulkkareiden Part 1 Allas Sea Poolilla 21.6.

Huippusuosion kotimaisella popkentällä saavuttanut nelinkertainen Emma-voittaja BESS julkaisee kauan odotetun toisen pitkäsoittonsa KÄDET YLÖS parin viikon kuluttua perjantaina 14.4. Uusi albumi kuljettaa kuuntelijansa tanssittavasta hitistä toiseen artistin rouhean soundin saattelemana. Vastapainoisesti albumilla vieraillaan myös herkkien aiheiden äärellä mm. Palaa ja Valoo -kappaleilla. KÄDET YLÖS on jo ennen julkaisuaan saavuttanut platinastatuksen, sillä albumin jo julkaistuja singlejä on kuunneltu suoratoistopalveluissa yli 32 miljoonaa kertaa jo ennakkoon. Platinaraja on 20 miljoonaa striimiä, joten levy lähentelee jo tuplaplatinarajaa. Albumilla on 14 kappaletta, joista 8 on uusia ja entuudestaan albumilta on julkaistu kuusi singleä: Ram pam pam, Rakastan en rakasta, Sammumaton, Lähtee käsistä, Aja sekä Valoo.

Viimeistään viime vuoden tammikuussa UMK-kisabiisillään koko kansan hurmannut helsinkiläinen artisti ja pop-tähti BESS debytoi jo vuonna 2017. Elektronista musiikkia ja housea pop-musiikkia yhdistelevä artisti tunnetaan erityisesti rouheasta laulusoundistaan, lukuisista pophiteistään sekä hurmoksellisesta keikkasuosiostaan. Tämän vuoden Emma Gaalassa BESS keräsi eniten ehdokkuuksia ja oli myös gaalaillan voitokkain neljällä Emmalla: Vuoden artisti, Vuoden pop, Vuoden striimatuin biisi (Ram pam pam) ja Vuoden biisi (Ram pam pam).

Ahkerasti keikkaileva BESS toimii lämmittelijänä Antti Tuiskun MAYHEM-areenakiertueella, joka starttaa tämän viikon perjantaina Tampereen Nokia Areenalta. Kesäkuun 21. artisti nousee Allas Sea Poolin lauteille, jolloin on luvassa
Part 1 KÄDET YLÖS -albumin levyjulkkareista, virallisista levyjulkkareista tiedotetaan myöhemmin lisää. Kesällä laulaja nähdään myös kaikilla Suomen suurimmilla festareilla.

 

BESS somessa:
Instagram / Facebook / TikTok