konsta hietasen suuri unelma toteutui

Konsta Hietasen suuri ja odotettu unelma on nyt toteutunut. Hietasen debyyttilevy Jälki on julkaistiin perjantaina 14.4. Albumia juhlitaan julkaisukeikalla artistin kotikonnuilla Lahdessa, tarkemmin Möysän Musaklubilla, 12.5.

Jälki-levystä on saatu esimakua singlejen Miinat, Yksi jää ja Päin helvettii myötä. Levyn fokusbiisi on nimikappale Jälki.

Kappaleet ovat suurelta osin omaa käsialaa. Olen kirjoittanut tekstit ja säveltänyt biisit yhdessä Santtu Väänäsen ja Aki Sihvosen kanssa. He vastasivat myös tuotannoista. Olen säveltänyt ja sanoittanut tavalla tai toisella jo 15 vuotta, mutta levyn biisit ovat aika tuoreita.

Kappaleet kertovat muun muassa parisuhteista, itseensä uskomisesta, rohkeudesta ja tietenkin rakkaudesta. Albumi kuvastaa hyvin sitä stailia, mitä haluan omalta musiikiltani ja meininki on tehty isoille estradeille, vaikka niitä kohti ollaan vasta matkalla. Sekin on sitä itseensä uskomista!

Tarinani ovat rakentuneet niin omasta kuin muidenkin elämästä ja toivottavasti aitous välittyy kuuntelijoillekin. En tykkää tehdä taustamusiikkia vaan biisejä, joita pitää oikeasti kuunnella. Olen onnellinen, että sain tehdä täysin omannäköiseni levyn ja toivon, että suuret kertsit ja saundit tavoittavat koko maan. Suomi tuntee minut solistina, mutta toivottavasti jengi tuntee kohta myös oman musani. Ja keikkapaikat kuulolla: ”Olemme valmiina!”Hietanen kertoo.

Konsta Hietanen nousi julkisuuteen jo lapsena Tenavatähti-kisan voiton ja Poika ja Ilves -elokuvan myötä. Jalkapallouran jälkeen hän on keskittynyt musiikkiin, ja näyttelijäntyöt ovat myös vieneet mukanaan. Hietanen yllätti laulutaidoillaan suuren yleisön voittamalla Tähdet, tähdet -tv-kilpailun 2020. Lisäksi hän on yli kolmen vuoden ajan tähdittänyt suosittua Salatut elämät -televisiosarjaa. Hietanen on mukana kisaamassa toistamiseen parhaillaan käynnissä olevalla Tähdet, tähdet -kaudella.

KEIKAT:
12.5. Möysän Musaklubi, Lahti (levynjulkaisukeikka)

Konsta Hietanen somessa:
Instagram / Facebook / WWW