ILMIÖKSI NOUSSUT KÄÄRIJÄ ETENI EUROVIISUFINAALIIN! ODOTETTU IKÄRAJATON KOTIIPALUUKEIKKA JÄRJESTETÄÄN HELSINGIN JÄÄHALLISSA

Suomen Euroviisuedustaja ja suureksi ilmiöksi noussut Käärijä on selvittänyt tiensä viisujen finaaliin ilmiömäisellä Cha Cha Cha -esityksellään tiistain semifinaalissa. Käärijä edustaa Suomea lauantai-illan finaalissa, ja Cha Cha Cha -kappale kuullaan finaalin ensimmäisen puoliskon aikana. Euroviisufinaali nähdään Yleltä lauantaina 13.5. klo 22 alkaen.

Liverpoolista kotiin palattuaan Käärijä esiintyy uransa ensimmäisellä omalla jäähallikeikallaan lauantaina 20.5. Helsingin Jäähallissa – vain viikko viisujen finaaliesityksen jälkeen. Illan bileet starttaa suomalainen DJ-viihdyttäjä Windows95man. Konsertti on ikärajaton, ja permannolla on rajattu anniskelualue.

Huikeeta päästä nousemaan legendaarisen Nordiksen lavalle. Luvassa on varmasti yllätyksellinen, energinen ja ennen kaikkea hauska show. Toivon että mahdollisimman moni pääsisi paikalle jakamaan tämän huikean kokemuksen kanssani. Ja minulle on erityisen tärkeää, että myös perheen pienimmätkin pääsevät mukaan näihin karkeloihin! It’s crazy it’s party, Käärijä kertoo.

Cha Cha Cha -hitti on saanut poikkeuksellista kansainvälistä huomiota, ja kappale on noussut Spotifyn listaykköseksi Suomen lisäksi Islannissa, sekä Spotify -listoille useissa muissa maissa. Kappaletta on striimattu Spotifyssa tähän mennessä yli 18 miljoonaa kertaa.

Helsingin Jäähallin konsertin aikataulu la 20.5.
Klo 18.00 ovet
Klo 18.30 Windows95man
Klo 20.00 Käärijä

Jäähallikeikalle on nyt myös perhelippuja myynnissä.
2 aikuista + 2 lasta (alle 12 v.) yht. 99,00€
2 aikuista + 3 lasta (alle 12 v.) yht. 113,50€
Liput keikalle myy Lippu.fi.