Heidi Pakariselta 10-v.-juhlavuoden musiikkia juhannukseksi

10 vuotta Tangokuningattareksi kruunauksesta

Heidi Pakariselta juhlavuotensa kunniaksi uutta rakkausmusiikkia: Tahto rakastaa julkaistaan juhannuksen alla

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta Heidi Pakarisen Tangokuningattareksi kruunaamisesta. Tangorakkaus-brändin lanseerannut monilahjakkuus tekee tanssikeikkojen lisäksi mm. konsertteja, juontokeikkoja ja esiintyy kaupunginorkestereiden solistina. Täysi keikkakalenteri kertoo suosiosta. Lisäksi Heidi on toiminut jo pitkään radiojuontajana. Juhlavuosi jatkuu keikkojen parissa, mutta myös uuden laulun voimalla. Juuri ennen juhannusta, torstaina 22.6.2023, julkaistaan Tahto rakastaa (säv. Jarkko Honkanen / san. Jari Rönkkö).

Tämä on Tangokuningatar-kymppijuhlavuoteni superrakkauslaulu, Vuosien saatossa on saanut kokea, oppia ja nauttia paljon musiikin kautta, on saanut tavata, kohdata, tanssia ja halata. Laulaa rakkaudella. Voin kertoa, että rakkaus ja kiitollisuus elämää ja sen ainutlaatuisuutta kohtaan, on vahvistunut ja osoittautunut omaksi voimaksi, kertoo Heidi tunnelmistaan.

Tunnistin ensikuulemalta oman lauluni: täynnä voimaa, duurisointuja, positiivisuutta, ihania tunteita, jotka ovat täynnä musiikin rakkautta! Eletyn elämän tuomaa rakkauden voimaa. Laulussa on oman mielenmaailmaani ja elämääni liittyviä ajatuksia sekä kokemuksia – aivan kuin ”joku” olisi kiteyttänyt monta elämässäni toistuvaa, ja silti niin monen muunkin elämään peilautuvaa juttua, halua ja tahtoa.

Lisätään rakkautta yhdessä, annetaan musiikin voiman valloittaa, koska me kaikki tahdomme rakastaa!!!, päättää rakkauden lähettiläs Heidi.

• Katso Heidin tapötäysi keikkakalenteri >>

Lue lisää

Heidi somessa

Facebook
Instagram
Youtube
Spotify
TikTok