Poikkeuksellisen visuaalinen artisti Alove julkaisi voimaannuttavan singlen Rikkinäinen

Kuuntele Rikkinäinen tästä! Alove julkaisi tänään tulevan albumikokonaisuuden neljännen singlen Rikkinäinen. Poikkeuksellisen visuaalinen artisti on editoinut itse kokonaan mm. tämän julkaisun visuaalit, upeasta kannesta lähtien.

Rikkinäinen on bängeri voimabiisi, joka pohjustaa tulevan albumin soundia. Tää biisi on tehty vasta reilu kuukaus sitten ja halusin julkasta tän heti pihalle.” Alove kertoo.

Alove käsittelee kappaleissaan isoja ja vaikeita tuntieita. Artisti toivookin, että kuuntelijat saisivat kappaleista lohtua ja voimaa. Vaikeat aiheet biiseissä saavat kuitenkin kuuntelijoille uuden lähestymistavan Alovelle ominaisen musiikkityylin kautta, jossa fuusioidaan grungea, poppia, räppiä ja punkkia.

YleX Nosteessa -kilpailustakin tuttu Alove aloitti viime vuonna yhteistyön Epic Records Finlandin kanssa. Tulevalta albumikokonaisuudelta on julkaistu aikaisemmin kolme singleä Paranoia, SMS ja YSTÄVÄT. Ennen tämän albumiprojektin starttaamista Alove julkaisi keväällä 2022 EP:n nimeltä INNAFAZE.

 

Alove somessa:
Instagram
TikTok