Olisitpa sylissäni -hitillään soolouransa komeasti aloittanut Antti Ketonen julkaisi 30.6 uuden Paha mies -kappaleen, jonka Antti on kirjoittanut yhdessä tämän vuoden Emma Gaalassa vuoden tuottajana ja vuoden musiikintekijänä palkitun Jonas Olssonin ja Happoradio-yhtyeen keulilta tutun Aki Tykin kanssa. Kappaleen julkaisi Jonas Olssonin Isolla Music. Kuuntele uunituore biisi täältä.

Soolouransa komeasti vuonna 2019 Olisitpa sylissäni -albumilla aloittaneen Antti Ketosen uralla puhaltava uudet tuulet. Mies on juuri valmistunut laulun opettajaksi käytyään kolmivuotisen koulun arvostetussa kööpenhaminalaisessa Complete Vocal Instutissa. Lisäksi Ketosen ammatillinen tiimi on vaihtunut. Ahkerasti Suomea kiertävän Ketosen keikkamyynti on siirtynyt Live Nation Finlandille ja tänään ilmestyneen uuden singlen julkaisee arvostetun tuottajan Jonas Olssonin Isolla Music. Antti Ketosen, Aki Tykin ja Jonas Olssonin kirjoittama Paha mies on tarttuva pop-iskelmä, joka valottaa hieman uusia puolia Ketosesta.

- Tuntuu hyvältä olla vähän kuin uuden alun edessä. Olen aina soolourallani ollut hyvissä käsissä, mutta aina välillä on hyvä hakea uutta näkökulmaa. Olen innoissani Aki Tykin ja Jonas Olssonin kanssa kirjoittamastani biisistä ja olen varma että yhteistyömme saa jatkoa. Lisäksi olen todella iloinen lauluopettajan pätevyydestä. Olen saanut itse paljon Complete Vocal Institutista, on hienoa päästä jakamaan oppeja eteenpäin. Minulla on jo pari lauluoppilasta, mutta muutama mahtuu vielä lisää, Ketonen kertoo.

Loistavana esiintyjänä tunnettu Antti Ketonen on ehtinyt jo aloittaa kesän festarikeikat, mutta kesän keikkoja on vielä paljon jäljellä. Katso päivittyvä keikkalista täältä.

Antti Ketonen on menestynyt niin sooloartistina kuin bändinkin kera. Karismaattinen viihdyttäjä valloittaa kansaa isoilla rakkauslauluillaan, jotka kasvavat entistä vaikuttavimmiksi keikoilla. Ketonen oli perustamassa vuosituhannen taitteessa huippusuosittua Neljänsuora-yhtyettä, jonka jälkeen soolouran vuoro koitti 2017. Heti ensimmäinen single Olisitpa sylissäni muodostui tuplaplatinarajan rikkoneeksi jättiläismäiseksi radiohitiksi. Kappale oli itse asiassa koko vuoden soitetuin radiobiisi Suomessa 2018 ja pyörii yhä edelleen säännöllisesti rotaatiossa! Antti Ketonen on saanut useita tunnustuksia mm. Kullervo Linna -palkinnon ja Vuoden iskelmä –palkinnon. Ketosen tuorein pitkäsoitto Ainoo tie on jatkanut pop-iskelmätaiturin menestyksekästä polkua luontevasti, mm. Me mennään tän läpi, Jos sua ei huomenna ois ja Katri Ylanderin kanssa tehdyn Koditon-biisin myötä. Nyt tarina jatkuu juuri julkaistun Paha mies -biisin myötä.

 

Antti Ketonen:
Instagram
Facebook
Spotify