Michael Bleun uusi single soi Lapua 1976 -elokuvan tunnuskappaleena

Kappaleelle julkaistiin myös musiikkivideo - katso alta!

Kuuntele tästä

Karismaattinen retromusiikin sanansaattaja Michael Bleu julkaisi juuri uuden singlen Ikuisuus, joka toimii tunnuskappaleena 1.9. ensi-iltansa saavalle Lapua 1976 -elokuvalle. Ikuisuus on Bleun säveltämä, sanoittama ja tuottama. Elokuvassa kuullaan myös muita Bleun tekemiä kappaleita.

"Ikuisuus on äärimmäisen iso ja voimakas balladi, jonka keskiössä minäkertoja pysähtyy lopullisen suunnan viitoittaman rakkauden äärellä. Kappaleen inspiraationa on toiminut James Bond -elokuvien tunnussävelmien megalomaaninen estetiikka, joka kuuluu massiivisissa viulusovituksissa sekä Heini Ikosen toteuttamissa gospel-kuoroissa. Kappaleen luomisprosessi oli pitkä ja verrattavissa 1000 palaisen palapelin rakentamiseen.", Michael Bleu kertoo.

Michael Bleu on noussut viime vuosina nostalgiannälkäisten musiikinystävien suosikiksi hurmaten niin indie-musiikin, soulin kuin perinteisemmän iskelmänkin ystäviä. Bleun albumeilla on vieraillut mm. Antti Autio, Seksikäs Suklaa, F ja Nalia. Bleun toistaiseksi suurin hitti Oi Oi nousi Radio Suomen ja Radio Suomipopin soittolistoille sekä on striimannut Spotifyssa jo yli 650 000 kertaa. Tällä hetkellä Michael Bleu valmistelee neljättä virallista studioalbumiaan tuottaja Totte Rautiaisen kanssa.

 

Artisti
Instagram | Youtube | Facebook