Räppäri Kid1 julkaisi uuden singlen kaikille raskaan työn raatajille.

Alavudelta ponnistava räppäri Kid1 julkaisi uuden singlen "Vaihdan Vapaalle".

Biisi on omistettu kaikille, ketkä odottaa vesi kielellä lomiansa, tai vaikka sitten vain viikonloppuvapaita rankan työrupeaman tai esimerkiksi koulujen koeviikkojen päätteeksi. Teemana on siis lyhyesti kiteytettynä irtiotto arjesta.

Soundimaailma biisissä on kesäisen letkeä, clubi-vivahteinen, mutta aiheeltaan sekä soundeiltaan biisi soveltuu oikeastaan mihin vuodenaikaan tahansa.

Vaihdan Vapaalle -single on artistin toinen sinkkujulkaisu tälle vuodelle, ja biisistä odotetaankin loppukesän/alkusyksyn suurta hittiä.

Edellinen julkaisu oli pahimman korona-ajan jälkeinen ns. Comeback-single BÄK, joka julkaistiin alkukesästä 2023, ja biisi saikin todella maukkaan vastaanoton, ja biisiä on striimattu myös kiitettävät määrät.

Kid1 kertoo, että pahimpien korona-aikojen aikana koko artisti-ura oli vaakalaudalla, ja artistin silmin tulevaisuuden näkymät olivat todella hatarat ja epävarmat. Alkukesästä kuitenkin kovien pähkäilyjen päätteeksi päätettiin että saaga saanee jatkoa, eikä hanskoja heitetty tiskiin.

Lisäjännitystä asiaan toi myös ajatus siitäkin, että parin vuoden hiljaiselon jälkeen homma täytyi tavallaan startata täysin nollilta liikkeelle. Monille tämän hetken nuorille olin siis niin sanotusti uusi artisti, vaikka olinkin tehnyt jo kohtuullisen pitkän matkan tähän asti.

Päätöstä ei ole tarvinnut katua hetkeäkään, sillä kuluva vuosi on ollut keikkojen suhteen vilkkaampi, kun mitä se on kenties koskaan aiemmin ollut. Keikkoja on ollut ympäriinsä kaikenlaisissa tapahtumissa, baareissa ja nuorten tilaisuuksissa. Myös biisien kanssa on aktivoiduttu todenteolla, ja työn alla onkin jo useita biisejä tulevaisuutta varten. Artisti ei kuitenkaan paljasta aikooko julkaista biisit yksitellen, vai onko kenties ajatuksena julkaista isompi katalogi kerralla levyn muodossa. Se siis jäänee nähtäväksi.

Mutta tälle vuodelle on tulossa jokatapauksessa vielä lisää julkaisuja, keikkoja, ja kaikenlaista jännää, joten kannattaa olla kuulolla ja ottaa artistin somekanavat seurantaan, niin sieltä sitten selviää missä mennään, ja mitä tapahtuu.

 

Kuuntele Vaihdan Vapaalle:

https://lnkfi.re/Vaihdanvapaalle

Facebook
Instagram