PINS.KUN AVARUUSTEEMAINEN DEBYYTTIALBUMI AURINGONPIMENNYS NYT ULKONA

Kuuntele albumi tästä!

’’Alla universumin keinotekoisen, me oltiin me.’’

Pins.kun debyyttialbumi Auringonpimennys pyörii avaruuden ja scifimaailman ympärillä. Albumin soundimaailma on retro-futuristinen. Albumi on saanut paljon vaikutteita 70- ja 80-luvuilta, samalla pins.ku on miettinyt miltä tulevaisuuden musiikki voisi kuulostaa ja nämä kaksi ajatusta yhdistyivät albumilla. Albumia tehdessään pins.ku opiskeli paljon avaruudesta ja fysiikasta, ja toivoo sen tiedon välittyvän myös kuulijalle. Erikoisuutena kuuluu myös kappaleilla käytetyt Nasan avaruusäänet. Albumi on myös tarina siitä miten meidän kotiplaneettamme kärsii.

Albumin fokuskappale Planetaario kannattelee pins.kun mukaan levyn kokonaisuutta: ‘’Planetaario on viimeinen träkki minkä tein tälle levylle. Mä tiesin, että tän jälkeen albumi olisi valmis ja se on viimeinen silaus tälle teokselle. Planetaario on keinotekoinen universumi, jonka kertsissä kuvataan haavemaailmaa, jossa voi tapahtua mitä vaan.’’

Artisti itse tunnustautuu suureksi haaveilijaksi ja Planetaario -kappale kuvastaa hänen ajatusmaailmaansa. Pins.kulle on tärkeää että jokainen albumia kuunteleva voi tuntea itsensä hyväksytyksi - Artisti on halunnut saada kaikki ihmisen tunnetilat kymmeneen kappaleeseen. Kiinnostusta herättäneen Alien EP:n jälkeen pins.ku on julkaissut debyyttialbumiltaan singlet Tuu mun kaa tanssilattialle itkee, Syvänsiniseen, Auringonpimennys sekä Unohtumaan.

Kaikessa mitä pins.ku tekee visuaalisuus on vahvasti läsnä ja artisti ohjaa videonsa itse. Myös Auringonpimennys albumille pins.ku on ohjannut teoksen, joka on nähtävissä @pins.ku Instagram-tilillä.

 

www.pinsku.com

Instagram | Facebook | YouTube