Levy-yhtiö Rockhopper Music aktivoituu

Aavéet meets Marto (Rockhopper Music's teaser) -video

Vuonna 2005 perustettu levy-yhtiö Rockhopper Music aktivoituu jatkamaan julkaisutoimintaansa lähes vuosikymmenen tauon jälkeen. Ennen telakoitumistaan yhtiö ehti julkaista muun muassa Kuolleet Intiaanit ja ranskalaisen The Dø -yhtyeiden musiikkia. Molemmat yhtyeet saavuttivat laajaa suosiota Suomessa. Kuolleiden Intiaanien 4D-EP nousi Suomen virallisen listan kärkeen ja Silinteritie-albumi oli albumilistan 18. sijalla. Myös The Døn A Mouthful -levy löysi tiensä albumilistalle.

Rockhopper Musicin toiminta-ajatuksena on löytää valtavirran tutkan alta kiinnostavia, omaleimaisia artisteja, ja pyrkiä esittelemään näiden tuotantoa mahdollisimman laajalle yleisölle.

Rockhopper Musicin ensimmäiset kiinnitykset edustavat musiikillisesti eri tyylejä. Marto on uusi yhtye, jonka tulenpalavassa coressa yhdistyvät Rotten Soundin ehdottomuus ja CMX:n pohdiskelevat sanoitukset. Marton Portaali-single ilmestyy 29.10. ja debyytti-EP Sine Nomine joulukuussa. Toinen tuoreista kiinnityksistä on Aavéet, jonka Twin Peaks -henkinen musiikki leijailee The Nationalin ja Sigur Rosin välimaastossa. Yhtyeen ensimmäinen single ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

Kuuntele musiikkinäytteet Aavéet meets Marto (Rockhopper Music's teaser) YouTubessa.

Linkit:
http://www.rockhopper.fi
https://www.facebook.com/martonorth
https://www.instagram.com/martonorth/
https://www.facebook.com/aaveetmusic
https://www.instagram.com/aaveetmusic/