Pola Ivankana tunnettu Mika Tepsa soolouralle

 Pola Ivankana tunnettu Mika Tepsa soolouralle
- Teleksin Markus Koskinen ja Pepe Johansson Vaahterat-singlen takana
- Katso uusi video täältä

Pola Ivankana tunnettu suosittu drag-artisti Mika Tepsa aloittaa soolouran ensimmäisenä drag-taiteilijana, joka laulaa kappaleensa itse. Jo 25 vuotta uraa maineikkaana drag-artistina uraa tehnyt Mika on kypsytellyt vähitellen ajatusta laajentaa taiteellista osaamistaan soolouralle ja julkaisi singlen Vaahterat 29.10.2021.

Suuren rakkauslaulun Vaahterat on kirjoittanut maineikas lauluntekijäkaksikko, Teleksin Markus Koskinen ja Pepe Johansson. He olivat pohtineet sopivaa tulkitsijaa suurelle, mutta samalla myös kauniin kaihoisalle rakkauslaululle. Sentimentaalisuuden lähettiläinä tunnettujen biisinkirjoittajien ja Mikan maailmat kohtaavatkin suvaitsevaisuuden, hyväksymisen ja moninaisuuden sanomassa.

Katso täältä kappaleen video

Mika Tepsan ensisijainen tavoite on toimia esiintyjänä ja viihdyttäjänä. “Haluan kuljettaa yleisöä tunnelmasta toiseen, hullun hauskasta naurusta sentimentaaliseen draamaan ja sieltä takaisin. Viimeinkin olen avannut omakohtaisten laulujeni lippaan ja tuon laulut myös keikoilleni.”

Pola Ivankaa Mika ei kuitenkaan unohda, sillä hän on Pola ja Pola on hän. “Julkaisen laulut omalla nimelläni, mutta keikalla on aina mukana Polan glamouria. Mika Tepsa on kietoutunut alter egoni Pola Ivankan pauloihin aikaa sitten ja nyt tuon sen kaikille nähtäväksi, sillä olen itsekin Polan takana ja Pola minun.”

Teleks on yksi Suomen eniten radiossa soitettuja yhtyeitä, jonka kaihoisa ja hiottu tyyli on poikinut suuren määrän radiohittejä, kuten Siivet, Tuulilasin nurkkaan, Kotimatkalla ja Tyttö joka katsoo merelle. Kaikki nämä ovat olleet Suomen radiolistan Top 10:ssä. Tämän lisäksi Markus Koskinen on säveltänyt suuren määrän hittejä muille artisteille, joista esimerkkinä mainittakoon Vesa-Matti Loirin Hyvää puuta, Samuli Edelmannin Tähtipölyä sekä Jore Marjarannan Haaveet kaatuu. Lisäksi hän on profiloitunut merkittävänä levytuottajana. Teleks viettää tänä vuonna 20-vuotistaiteilijajuhlaansa.