Suomalaislapsia jo yli kolmekymmentä vuotta ihastuttanut Riita Korpela ja Ti-Ti Nalleperhe lähtevät yli 20 suomalaispaikkakuntaa kattavalle Nähdään taas! -konserttikiertueelle. Katso koko perheen musiikkiteatteriesityksen sisältävän Nähdään taas -kiertueen kaikki esiintymispaikat ja ajat täältä.

Ti-Ti Nalle, Nähdään taas! -musiikkiteatteriesitys on vahvasti Ti-Ti Nallen lauluissa kulkeva noin tunnin mittainen kokonaisuus, jossa lavasteilla, ääni- ja valoefekteillä luodaan visuaalinen ja satumainen oma maailmansa, mihin lasten on helppo uppoutua, kukin omalla tavallaan. Upeat nalletanssijat viihdyttävät yleisöä osaamisellaan, monipuolisilta nalleilta taittuu niin nykytanssi, baletti kuin street-tanssikin. Riitan ja ihanien nallejen lisäksi lavalla nähdään myös Hirsimetsän muita olentoja. Yli 30-vuoden kokemuksella tehty kokonaisuus näkyy kuulijoille vahvana osaamisena ja suurella sydämellä tehtynä esityksenä.

Musiikkileikkikoulun opettajaksi Sibelius Akatemiasta valmistunut Riitta Korpela on valmistellut esityksen niin, että jokainen kuulija iästään huolimatta voi osallistua konsertin toteutukseen. Esitystä voi joko vain katsella kuunnella -tai osallistua itse lauluihin, tansseihin ja rytmityksiin. Noin tunnin kestävän esityksen jälkeen kaikki halukkaat saavat nalleilta halin tai turvallisen vilkutuksen.

- On ihanaa päästä pitkän tauon jälkeen tapaamaan Ti-Ti Nalleperheen ystäviä ympäri Suomen. Korona-aikana yhteyksiä on pidetty etäkonsertein, mutta livekohtaamisia yleisön kanssa ei voita mikään. Olen myös iloinen, että pitkään eristyksissä olleet isovanhemmat pääsevät jälleen lastenlapsien kanssa yhdessä liikkeelle ja iloitsemaan. Toivotan kaikenikäiset nallefanit tervetulleiksi konsertteihin, sanoo Riitta Korpela.

Annetaan parasta lapselle!
Käsikirjoitus ja musiikki Riitta Korpela
Valo- ja äänisuunnittelu Voiceboys Oy
Tehosteäänet FunkyDesign
Kuljetukset Ajomestarit Oy

www.titinalle.fi

 

Ti-Ti Nalleperheen historiaa

Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva Riitta Korpela on koulutukseltaan lastentarhanopettaja. Edelleen intohimoisesti työhönsä suhtautuva nainen on valmistunut myös musiikkileikkikoulunopettajaksi Helsingin Sibelius-Akatemiasta, jossa opiskellessaan tuli luoneeksi pohjan Ti-Ti Nalle -perheelle. Nykyään jo kahdeksanhenkisestä nalleperheestä ensimmäisenä päivänvalon näki Ti-Ti Nalle, joka syntyi Riitan pyydettyä äitiään virkkaamaan pienen nallen opetuskäyttöä varten. Pitäessään opiskeluihin liittyvää näytetuntia, havaitsi Riitta nallen monikäyttöisyyden ja pohja Ti-Ti Nalle –perheen suosiolle oli luotu. Suuren yleisön tietoisuuteen Ti-Ti Nallen perhe nousi esiintyessään liki kymmenen vuoden ajan Pikku Kakkosessa. Sittemmin lukuisat cd-levyt, dvd:t ja kiertueet ovat kasvattaneet Ti-Ti Nallen yleisökuntaa.

Musiikkipedagogiikka on tärkeä osa Ti-Ti Nallen suosiota. Helposti lähestyttävän nalleperheen eri hahmojen avulla Riitta kertoo tarinoita ja suurin osa kappaleista on sellaisia, että ne herättävät keskustelua ja opettavat lapsille tärkeitä arkisia taitoja. Jokaisella nallella on myös oma rytmimaailmansa, joten nalleperheen avulla on mahdollista opiskella myös musiikinteorian alkeita. Jo yli kolmekymmentä vuotta yhtäjaksoisesti toiminut Ti-Ti Nalle –perhe on ainutlaatuinen ilmiö suomalaisessa perhekulttuurissa.