Suosittu parisuhdereality Singletown saa Suomi-version discovery+-palvelussa

Uutuusrealityssa tienhaarassa olevat parit laittavat suhteensa tauolle parantaakseen sitä tai lähteäkseen lopullisesti eri teille.

Miltä tuntuu treffailla muita kuin omaa rakasta? Entä miltä tuntuu ajatus siitä, että oma kulta tekee saman muiden kanssa? Kuinka paljon vihreämpää ruoho aidan toisella puolen todellisuudessa on?

Singletown Suomi on uutuusreality, jossa viisi suhteensa tienhaaraan ajautunutta paria laittaa parisuhteen tauolle yhteisestä sopimuksesta joko parantaakseen sitä tai lähteäkseen lopullisesti eri teille. Sarja on ollut iso hitti muun muassa Tanskassa ja Isossa-Britanniassa, ja nyt siitä nähdään kotimainen versio discovery+-palvelussa.

Aluksi parit hyvästelevät toisensa, minkä jälkeen heidät jaetaan kahteen eri sviittiin kesäisen Helsingin parhaille pelipaikoille. Luvassa on unohtumattomia treffejä, uusia tuttavuuksia sekä juhlia kattojen yllä, kun kukin heittäytyy sinkkuelämän vietäväksi.

Singletown ei kuitenkaan ole pelkkää kiiltokuvaa, vaan parisuhdetta pohditaan raikkaan avoimesti: Onko kadonnut kipinä mahdollista saada takaisin, ja onko rakkaus taistelemisen arvoinen? Miltä oma vapaus tuntuu? Kuinka hyvin tunnet puolisosi ja samoin itsesi? Kesä erossa antaa pareille aikaa miettiä isoa kysymystä, ja lopulta sydänseremoniassa on tehtävä päätös: jatkaako yhdessä entistä vahvempana, vai onko edessä uusi alku yksin.

Singletownissa on tilaa kaikenlaiselle rakkaudelle.  Sarjan Discoverylle tuottaa Banijay Finland.

Singletown Suomi
discovery+ kaksi jaksoa keskiviikkoisin
3.11. alkaen