* Musiikkia Rantalasta -kiertue ulottuu 12 kaupunkiin
* Yhteen hitit ja harvinaisuudet kuullaan akustisina versioina salimiljöössä

Eppu Normaali nähdään neljän vuoden tauon jälkeen konserttisaleissa. Musiikkia Rantalasta -nimeä kantava kiertue ulottuu 12 kaupunkiin Helsingistä Ouluun ja Porista Mikkeliin. Konserteissa kuullaan akustisina versioina Eppujen tunnetuimmat hitit ja harvinaisuudet.

”Yhtyeellä ja sen jäsenillä on yhteensä sen verran ikää, että tämän loputtoman riemun loppu on lähempänä kuin alku. Siispä nyt kaikki irti, vielä kun voi!”, Eppu Normaali -yhtyeestä kommentoidaan.

Vierailijaksi yhtye on kutsunut mukaansa pianisti Iiro Rantalan, joka esiintyi Eppujen kanssa myös Tampereen Ratinan stadionkeikalla vuonna 2016 sekä kuluneen kesän festivaaleilla.

”Pianon pimputtaminen Eppu Normaalissa kuuluu niiden piristävien asioiden joukkoon, jotka sattuvat vielä olemaan laillisia. Yhtye on 45 vuodessa hitsautunut suhteellisen yhtenäiseksi yksiköksi. Voi sanoa, että biisit kyllä menevät jo. Minun roolini on se uusi kaveri toimistolla, joka tuo soppaan uudenlaista maustetta. Tämän puoleensavetävän ja kiehtovan mausteen nimi on jazz!”, Iiro Rantala iloitsee.

Ainutlaatuiset konsertit alkavat saleissa klo 19. Konserttien arvioitu kesto on väliajan kanssa liki kolme tuntia. Kiertueen lipunmyynti alkaa Lippupisteessä ja Ticketmasterissa perjantaina 29.10. klo 9.00.

 

Musiikki Rantalasta -konserttisalikiertue:

28.1. Jyväskylä, Paviljonki *
29.1. Tampere, Tampere-talo *
30.1. Oulu, Madetojan Sali **
9.2. Lahti, Sibeliustalo *
11.2. Hämeenlinna, Verkatehdas **
12.2. Helsinki, Kulttuuritalo *
15.2. Mikkeli, Mikaeli *
16.2. Turku, Logomo *
17.2. Järvenpää, Sibelius-sali *
19.2. Pori, Promenadisali **
23.2. Hyvinkää, Hyvinkääsali *
24.2. Kouvola, Kuusankoskitalo **

Lipunmyynti:
* www.lippu.fi
** www.tickermaster.fi

Liput: alkaen 46,50e

Showtime: klo 19.00
Kesto: n. 3h sis. väliaika

www.eppunormaali.fi/keikat/
www.facebook.com/eppunormaali