Maarian tuore single kertoo rakkaustarinasta, joka ei noudattanutkaan käsikirjoitusta

Miksi sä lähdit ennen ku nähtiin mitä meille tapahtuu?
Mä käsikirjoitin jo tähtiin meille onnellista loppuu
Mut eihän elämä mee niin ku rakkauselokuva

KUUNTELE TÄSTÄ

Laulaja-lauluntekijä Maaria kuvailee itseään väsymättömäksi romantikoksi. Yllättäen päättynyt parisuhde pakotti artistin kuitenkin opettelemaan elämään myös pilvilinnojen ulkopuolella. Tänään julkaistulla kappaleella Maaria toteaa, ettei elämä mene niin kuin elokuvissa – eikä sen tarvitsekaan.

On tehnyt hyvää oppia hyväksymään ja rakastamaan elämää sellaisena, kuin se on. Olen harjoitellut näkemään itseni ja muut tavallisina, erehtyväisinä ihmisinä elokuvien kiiltokuvamaisten roolisuoritusten sijaan. Rakkauselokuva kertoo siitä, miten vaikeaa etenkin uuden ihastuksen kanssa on laittaa jalat takaisin maan pinnalle”, Maaria kertoo.

Rakkauselokuvan tekstit ja sävellys ovat Maarian eli Hanna-Maaria Tuomelan ja tuottaja-muusikko Lasse Hukan käsialaa. Biisinkirjoitusprosessin aikana tekijät huomasivat jakavansa samanlaisia kokemuksia epärealististen odotusten asettamisesta romanttisille suhteille. Kokemusten kautta löytyi yhteinen sävel ja valmis kappale muodostui nopeasti Hukan tekemän demon pohjalta.

Musiikkialalla jo pidemmän aikaa vaikuttaneen Maarian musiikki on modernia suomipoppia, jonka keskiössä ovat päiväkirjamaiset tekstit laulajan elämästä. Kesäkuussa julkaistu ensimmäinen virallinen single Söderkulla on saanut lämpimän vastaanoton. Paikallisradioissa ahkerasti soitettua kappaletta on kuunneltu tähän mennessä lähes 100 000 kertaa Spotifyssa, missä biisi kipusi myös Suomen 50 viraaleinta -listan sijalle 16. Aktiivisesti musiikkia julkaisevan Maarian pehmeästä äänestä ja valoisista tulkinnoista voi nauttia myös artistin somekanavilla, mihin ilmestyy säännöllisesti uusia lauluvideoita.

Seuraa Maariaa:

Spotify
Instagram
TikTok
Facebook

www.maariamusiikki.com