- 40 vuotta taiteilua -julkkarikeikka huomenna 30.10.2021 Imatralla Osmo’s Cosmos Barissa
- Katso video ennakkoon Soundin sivuilta

Osmo’s Cosmos -yhtyeen Pete Kiisselin ja Ville Soinisen sivuprojekti W.I.P.E. julkaisee tänään kolmannen osan videotrilogiastaan. Suomalaisen miehen elämää ja sen problematiikkaa käsittelevä Kävelen pois on ensinäytössä Soundin sivuilla. Videon näet täältä:

https://www.soundi.fi/uutiset/kavelen-pois-laulaa-w-i-p-e-osmos-cosmos-miesten-videotrilogia-saa-paatoksensa/

W.I.P.E. on Osmo’s Cosmoksen voimakaksikon projekti, jonka biisit ja sävelet sopivat suomalaiseen sielunmaisemaan ja suomirockin jatkumoon Osmo’s Cosmoksen raskaamman rockin sijaan. W.I.P.E. julkaisikin juuri Täsmälääkitystä-albumin, jota he juhlistavat 40 vuotta taiteilua -julkkarikeikalla Osmo’s Cosmos Barissa Imatralla 30.10.2021.

Täsmälääkitystä-julkaisuun ovat oleellisesti kuuluneet useat singlejulkaisut ja videot sekä neljän biisin EP, jotka ovat kuultavisssa Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa. Ohessa videotrilogian kaksi aiempaa julkaistua videota, jotka voi julkaista eri medioissa.

Täsmälääkitystä
https://www.youtube.com/watch?v=Ndo0ExQ7oIs
Krapulan rajamailla
https://www.youtube.com/watch?v=6Ef-TPnG-Mk

Täsmälääkitystä-kappale on Spotifyn Suomirock tänään -listalla.
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DWSTzzP5k4u3n

Pete Kiisseli ja Ville Soininen ovat vakiinnuttaneet Osmo’s Cosmoksen aseman glam rock -henkisenä kovana keikkabändinä, joka esittää omanlaisiaan cover-versioitaan, mutta myös uusia alkuperäiskappaleitaan. Tunnetuin biisi tällä hetkellä lienee Hauskaa, joka on Renny Harlinin ohjaaman Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan tunnusbiisi. W.I.P.E. on Peten ja Villen 40-vuotisen yhteistyön kunniaksi pystyyn pistetty erikoisprojekti

www.facebook.com/WIPE-101048115682235/