Sketsejä ja biisejä, tanssia ja naurua! Kouvolan Teatterin jouluspektaakkeli on uudistunut lähes täysin.
UUSI JOULUSHOW PURSUAA ILOA 10.11. ALKAEN

Pikkujouluaikaan iloa ja lämpöä tuova Joulushow 2021On sangen korkeat kierrokset nähdään Kouvolan Teatterin ohjelmistossa keskiviikosta 10.11. kello 19 lähtien. Suuren näyttämön esityksen lähes koko sisältö on uudistunut edellisestä vuodesta, mutta muutama yleisön suosikkinumero ilahduttaa jälleen uudenlaisessa muodossa. Luvassa on sketsejä, musiikkinumeroita ja jouluista tunnelmaa 15 esityksen verran. Osa näytöksistä on jo loppuunvarattu.

Joulushow´n käsikirjoituksen on tehnyt teatterin työryhmä, ja ohjauksesta vastaa Veli-Matti Karén. Lavastus ja valosuunnittelu ovat Esa Kurrin, pukusuunnittelu Leila Kososen, äänisuunnittelu Kari Mitikan, musiikin sovitus Iikka Kahrin sekä kampaukset ja maskeeraus Satu Linervan käsialaa. Livebändissä ovat Iikka Kahri, Harri Ruotjoki ja Sami Laakso.

Näyttämöllä nähdään Sami Kosola, Annina Rubinstein, Satu Lemola, Tiina Winter, Tommi Kekarainen, Markus Waara, Veli-Matti Karén, Johanna Heimonen, Henry Holopainen ja Raimo Räty. Lisäksi esityksessä piipahtaa teatterin muuta henkilökuntaa.

 

On sangen korkeat kierrokset

Kahta en vaihda, eikä kumpikaan ole sinappi – mutta toinen on Joulushow! On siis aika kaivaa tonttulakit kaapista ja lämmittää huumorilla terästetty glögi, sillä tässä puurossa on manteli jokaiselle. Uudistunut, ajankohtainen, paikallinen ja takuuvarmasti hauska. Tule, ja tiedät mikä koko Kouvolaa naurattaa!

Joulushow on saanut tänä vuonna alaotsikon On sangen korkeat kierrokset. Perinteitä kunnioittaen mukana ovat tutut, yleisön rakastamat jutut uusine twisteineen. Lisäksi show sisältää paljon ennennäkemätöntä materiaalia, hyvää musiikkia livebändin säestyksellä ja kuin aurajuustona piparkakun päällä oikean joulupukin paistamassa pipareita”, kertoo ohjaaja Karén.

 

Pullo-orkesteri huipentuu soiviin putkiin

Pullo-orkesteri on Joulushow´n ohjelmanumerona ilahduttanut yleisöä vuodesta toiseen. Eri joululaulujen muodossa soivia pulloja on lisätty ja ohjelmanumeroa kehitetty musiikillisesti eteenpäin näyttelijä Sami Kosolan johdolla. Tänä vuonna nähdään ja kuullaan jotakin ennennäkemätöntä.

”Ilahdun aina, kun saan jonkun äänen arkisesta esineestä. Kun soivien pullojen määrää oli riittävän kauan pullo-orkesteriin lisätty, aloin tutkia putkia musiikillisena elementtinä. Putkia tuli lopulta aikamoinen määrä, ja niistä rakennettiin näyttävä elementti Joulushow´hun. Putkien ja pullojen lisäksi esityksessä soivat lahjapaketit, juomalasit, kävelykeppi ja jopa sormus ja käsilaukku”, kuvailee Kosola.

 

Lisätiedot

Kouvolan Teatteri

Joulushow´n liput 32/30/20 €: www.kouvolanteatteri.fi/joulushow-2021