SAMULI EDELMANN JOULUKIERTUEELLE

Viime vuonna koronarajoitusten takia vain yhden etäjoulukonsertin esittänyt Samuli Edelmann lähtee joulukuun alussa Joulu yhdessä -kiertueelle Lauluyhtye Suora Lähetyksen ja Matti Paatelman kanssa. Tampereen Tuomiokirkosta perjantaina 3. joulukuuta käynnistyvä kiertue vierailee yhdessätoista tunnelmallisessa suomalaiskirkossa päättyen Turun Mikaelin kirkkoon torstaina 23. joulukuuta. Konserttien lipunmyynti on alkanut tänään.

Konserteissa kuullaan joululauluja ja muita joulun teemaan sopivia kappaleita. Luvassa on niin tunnelmapaloja kuin gospel-henkistä ilotteluakin. Konserteissa liikutaan tunnelmasta toiseen Lauluyhtye Suora Lähetyksen sykähdyttävien lauluharmonioiden ja Samuli Edelmannin taitavan tulkinnan johdattelemina. Konserttien säestys on riisuttu pieneksi, kiertueella taitavia laulajia säestävät Matti Paatelma (piano) ja Mertsi Lindgren (akustinen kitara). Samuli Edelmann - Joulu yhdessä

Kokoonpano: Samuli Edelmann, Lauluyhtye Suora Lähetys ja Matti Paatelma
Pe 3.12. Tampere, Tuomiokirkko
La 4.12. Hämeenlinna, Hämeenlinnan kirkko
Pe 10.12. Jyväskylä, Taulumäen kirkko
La 11.12. Heinävesi, Valamon luostari
Ti 14.12. Porvoo, Tuomiokirkko
Ke 15.12. Lahti, Ristin kirkko
Pe 17.12. Kurikka, Kurikan kirkko *
La 18.12. Ylivieska, Ylivieskan kirkko *
Ma 20.12. Helsinki, Mikael Agricolan kirkko
Ti 21.12. Hyvinkää, Hyvinkään kirkko
To 23.12. Turku, Mikaelin kirkko Konsertit klo 19.00 *Kurikan ja Ylivieskan konsertit klo 18.00
Liput alk. 34,90€ Ticketmaster Uransa aikana yli puoli miljoonaa albumia myynyt Samuli Edelmann on poikkeuksellinen omaa tietään kulkeva tulkitsija, jonka laaja-alainen repertuaari taidelevyistä pop-musiikkiin löytää poikkeuksetta tiensä suomalaisten sydämiin. Viime vuosina Samuli on tehnyt tiivistä yhteistyötä kaihoisaa tunteen paloa ja modernia mustalaismusiikkia yhdistävän OSL:n kanssa. Miesten yhteistyö on konkretisoitunut hurmoksellisiin keikkoihin kyläjuhlista festivaalien päälavoille sekä vuonna 2018 julkaistuun Käteni-albumiin. Viime vuosina suomalaisten rakastama Edelmann on julkaissut myös muutaman Jurekin kanssa tehdyn uuden laulun. Syksyllä 2021 julkaistiin Johannes Lahtelan kirjoittama Samuli – Pimeydestä valoon -kirja.

Samuli Edelmann:
Instagram
Facebook
Spotify
www.warnermusic.fi/samuliedelmann