LE FVBELOS TUNNETAAN JATKOSSA FABENA

Faben odotettua uutta musiikkia julkaistaan tänään 5.11.

Kuuntele Vainoharhainen tästä | Katso musiikkivideo tästä

Le Fvbelos nimellä aiemmin musiikkiaan julkaissut artisti tunnetaan jatkossa nimellä Fabe. Artisti palaa nimenmuutoksen myötä uudella singlellä ”Vainoharhainen”. Artistin mukaan nimenmuutoksen taustalla on luonnollisemmalta tuntuva oma kutsumanimi ja samalla uuden levytyssopimuksen mahdollistama uusi alku. Epic Recordsille ja Sony Musicille jatkossa levyttävä artisti kirjoittaa sanoitukset ja tekee melodiansa itse. Vainoharhainen singlen tuotannosta vastaa Fractious frank ja Lameboy.

Vuonna 2020 esikois EP:nsä julkaiseelta artistilta viimeisimpänä kuultu soolojulkaisu on miljoonan striimin rajapyykin ylittänyt ”Elokuu.”
Kuluneen vuoden aikana Fabea on kuultu fiittaamassa myös Shrty:n, Sexmanen ja williamin albumeilla. Fabe on valmistellut omaa tuotantoaan jo hetken, ja uutta musiikkia on luvassa pian lisää. Omaperäisestä ja sielukkaasta soundistaan tunnetun Faben musiikkillinen maailma liikehtii jatkossakin Hiphop-R&B:ssä, mutta artistista tullaan kuulemaan myös uusia puolia musiikillisesti.

Fabe Instagram