Iskelmä Gaalaan 18.2.2022 uusia artistijulkistuksia:

Haloo Helsinki ja Tuure Kilpeläinen
Iskelmä Gaala 2022 on suurempi, näyttävämpi ja vauhdikkaampi kuin koskaan! Radio Iskelmä ja Tampere-talo Oy järjestävät vuoden 2022 mahtavimmat gaalabileet Tampereen Kannen areenalla.
Esiintyjäkattaus on vaikuttava! Esiintyjinä ovat Kaija Koo, Samu Haber, Suvi Teräsniska, Haloo Helsinki!, Tuure Kilpeläinen, Mikael Gabriel, Erika Vikman ja Neljä Ruusua. Iskelmä Gaalan 2022 juontavat Aamuklubin Mikko Siltala ja Pauliina Puurila.

Isoja yllätyksiä on vielä tulossa, joten varmista paikkasi jo nyt!
LUE LISÄÄ >

 

Osuuspankin omistaja-asiakkaille Lumikuningar-jääshow'n liput etuhintaan 5.–11.11.

Tammikuussa 2022 koetaan historiaa, kun suomalaisen taitoluistelun, jääkiekon ja esittävän taiteen huiput nähdään Lumikuningatar-suurtuotannossa uudella Tampereen Kannen areenalla 1.–3.1.2022. H.C. Andersenin klassikkotarina saa jäällä uuden sovituksen, jonka sävellyksestä vastaa Tuomas Kantelinen ja lumikuningattaren roolin luistelee Kiira Korpi.

Tarjoamme yhteistyökumppanimme Osuuspankin omistaja-asiakkaille Lumikuningatar-jääshow’n liput 20 prosentin alennuksella. Alennuskoodin löydät 5.-11.11. välisenä aikana OP-mobiilista.
LUE LISÄÄ >

 

Elämyksellistä ohjelmaa pikkujouluihin!

Sujahda parhaimpiisi ja pakene syksyn harmautta Tampere-taloon! Värikkäästä tarjonnastamme löytyy varmasti jokaiselle sopiva juhlatunnelman virittäjä. Nauti elämysten lisäksi myös muista talon antimista: hyvästä seurasta, kuplivasta ja pikkujouluherkuista. Tervetuloa vuoden pirskahtelevimpiin bileisiin! Kaikki tarjoilupaketit ovat ostettavissa Tampere-talon lipunmyynnistä sekä Lippupisteen lipunmyyntipisteiltä ja verkkokaupasta keikkalippujen yhteydessä.

Juhlakauden ohjelmistossa mm.Burlesque Exposé, Maria Ylipää & Friends: Star of Wonder, Suklaasydän-näyttämökonsertti, Viron kansallisbaletti: Liisa Ihmemaassa - Alice In Wonderland, Club For Five - jouluna 2021,
Erja Lyytinen & Friends: Blue Christmas 2021 ja moni muu!

Herkuttele seurueesi kanssa konsertin yhteydessä Joulun kanssas jaan -menu!
Tutustu menuun tästä!
LUE LISÄÄ >

 

Viron kansallisbaletti esittää rakastetun Liisa Ihmemaassa -baletin 10.–11.12.

Tampere-talo kutsuu baletinystävät mielikuvitusmatkalle ihmeiden maailmaan. Klassikkosadussa Liisan kanssa estradilla seikkailevat muun muassa Irvikissa, Hatuntekijä, Valkoinen kani, Herttakuningas ja -kuningatar sekä muut lumoavat satuhahmot. Liisa Ihmemaassa on koko perheelle sopiva, valloittava ja visuaalisesti näyttävä kokoillan baletti. Multimediaefekteistään tunnetussa balettituotannossa koreografi Gianluca Schiavoni yhdistää spektaakkelin mielikuvitukselliseen tanssiin ja Lewis Carrollin rakastettuun tarinaan.

Musiikista vastaa Tampere Filharmonia kapellimestarinaan Kaspar Mänd..
LUE LISÄÄ >