Viulisti Verna Kaunisto-Feodorov - Exodus sekä muuta kaunista Kaunistoilta

Tulkitessaan Pasi Kauniston levyttämän Exoduksen solistisesti viululla monilahjakas Verna on kirjaimellisesti isänsä jalanjäljillä.
Musiikki on parhaimmillaan, kun se jalostuu sekä geeni- että kulttuurisena perintönä uusille sukupolville.

Meille on koitunut ilo saada tehdä levytyksiä myös Milja Kaunistolle. Sopivasti ranskalaistuneen Miljan ranskankielinen tulkinta maailman hitistä, Christmas song eli Joyeux Noël on tyrmistyttänyt kuulijoita eri puolilla maailmaa. Soitin kappaleen Cannesissa Hotelli Belle Plagen henkilökunnalle, ja he ihastuivat siihen ikihyviksi. Kukaan ei kyseenalaistanut, etteikö sitä olisi laulanut aito ranskatar.

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisenä uutisena pitää mainita, että Pasilla oli 9.11. synttärit ja eilen avautui Villecomtal:n kulttuurikeskuksessa Irmeli Kauniston taidenäyttely. Samassa keskuksessa Pasi ja Milja laulavat 14.11. ranskalaisille suomalaisia tangoja! 14.11. muuten sattuu olemaan Irmelin ja Pasin 50-vuotis hääpäivä, joten aikamoiset onnittelut heille! Pasin kaksi uutuutta, Vernan viuluesitys ja Miljan ranskankielinen levytys menevät 4 kappaleen sinkkuna radioasemille ensi viikolla.

Exodus Verna Kaunisto

Kuuntele Verna https://www.youtube.com/watch?v=8UdYBdCZGsA