saija tuupanen kuurasydän

Saija tuupanen syksyn savel 2021
Syksyn Sävelen juuri voittanut Saija on keikkakuningatar

Saija Tuupanen on yksi Suomen kirkkaimpia iskelmätaivaan naisartisteja. Keikkakalenteri kertoo lahjomatonta kieltään: Saija on myös iskelmän keikkakuningatar, jonka keikoilla talot ovat tulvillaan väkeä.

Saija Tuupanen voitti tämän vuoden Syksyn Sävel -laulukilpailun Kuurasydän-kappaleella. SPOTIFY. Huikean laulukilpailun finaali käytiin suorassa TV-lähetyksessä lauantaina 16. lokakuuta AlfaTV:llä. Kilpailun voittaja valittiin yleisöäänestyksellä.

– Todella iso superkiitos kaikille minua äänestäneille, olen niin otettu ja kiitollinen, Saija kiittelee.

19. marraskuuta julkaistavan Saijan uuden albumin nimenä soi sama kaunis balladi Kuurasydän, jonka on säveltänyt Timo Forsström ja sanoittanut Nina Granrot. Sen sovituksessa ja tuotannossa on ollut mukana mm. Teemu Roivainen. Levyllä on myös jo aiemmin radiohitiksi noussut Vaarallisen hyvää, josta julkaistiin kesällä musiikkivideo. (ks video tiedotteen lopusta)

Olen kiitollinen jokaiselle, joka on tukenut uraani ja sen kulkua. Tuntuu ihan huipulle, kun joku esittelee juuri minulle tehdyn kappaleen, joka sitten työstetään pala palalta valmiiksi kappaleeksi. Niin moni osallistuu kappaleiden tekoon, pohtii Saija. – Levyllä soittavat mm. useassa kappaleessa muusikot, jotka ovat, tai ovat olleet eXmiehet-orkesterissani.

Tämä levy on minun näköinen, ja tämä musiikki on iso osa elämääni. Toivon, että kuulette sen tämän levyn kappalevalinnoista.
Joulukiertue

Saija nähdään keikkojensa ohella Sami Hedbergin kanssa suurella Joulushow-kiertueella: www.joulushow.com/

1.12. TAMPERE / 2.12. PORVOO / 3.12. JOENSUU / 4.12. KUOPIO / 8.12. TURKU / 9.12. JYVÄSKYLÄ / 10.12. PIEKSÄMÄKI / 11.12. OULU (osassa 2 konserttia / paikkakunta)

www.saijatuupanen.fi

Facbook | Instagram