KNIPILTÄ TÄNÄÄN SINGLE, ENSI VUONNA ALBUMI JA 50-VUOTISJUHLAKONSERTTI

Tien varteen -single julkaistiin 12.11.

Knipi on eilen julkaissut uuden singlensä Tien varteen. Kappale edustaa artistia parhaimmillaan: Herkät ja kauniit melodiat, puhuttelevat lyriikat ja iholle tuleva ääni saavat kuulijan pysähtymään tähän hetkeen.

Knipi kertoo kappaleen synnystä seuraavaa: 'Mä en tiedä mistään mitään’ oli lause, jonka olin kirjoittanut muistiinpanoihini, kun katselin uutisia ja tajusin, kuinka vähän tiesin yhtään mistään. Tuosta lauseesta lähti liikkeelle visio pariskunnasta, joka jämähtää tien varteen ja etelän miehestä, jolla ei ole aavistustakaan missä mennään. Ei osaa korjata autoa eikä suunnistaa. Halusin kuitenkin, että vaikka laulun rakkaustarina onkin kirjoitettu hieman humoristiseen sävyyn, se ei missään nimessä saa olla vitsi. Tarkoitan laulussa jokaista sanaa ja kun se syntyi, tuli tunne, että nyt tapahtui jotain merkittävää.

Rakastettu laulaja-lauluntekijä Knipi julkaisi soolodebyyttialbuminsa vuonna 2019. Albumi oli kriitikoiden ylistämä ja toi runsaasti uusia faneja artistin tiivistunnelmaisille keikoille. Albumin tuotti Jukka Immonen, ja yhteistyö hänen kanssaan jatkuu myös uusilla julkaisuilla. Artistin edellinen single oli toukokuussa julkaistu 00840, joka soi radioaalloilla pitkin kesää. Knipi työstää parhaillaan alkuvuodesta julkaistavaa kakkosalbumiaan.

Artisti nähdään seuraavan kerran keikalla 5.12. Tampereen YO-talolla yhtyeensä kanssa. Joulukuussa on tiedossa myös kaksi keikkaa Triosis+-jousikvartetin säestyksellä 10.12. Malaga Barissa ja 11.12. Messenius-ravintolassa Helsingissä.

Huhtikuussa 2022 Knipi täyttää 50 vuotta ja juhlistaa tapahtumaa erikoiskeikalla Savoy-teatterissa 2.4. Juhlakonsertti tulee merkitsemään eräänlaista välitilinpäätöstä, jolloin voi luoda silmäyksen tähänastisen uran merkittäviin hetkiin, mutta yhtä lailla riemuita siitä, mitä on luvassa seuraavaksi.

www.instagram.com/knipiofficial
www.facebook.com/knipiofficial
www.knipi.fi