Huipputuottaja MD$ julkaisee tulevan tuottaja-albuminsa seuraavan singlen yhdessä JVG:n ja williamin kanssa

”Tää on vaan joka päivä parempaa”

Kuuntele Parempaa tästä!

Parempaa on Suomen eturivin tuottajan toinen single tulevalta tuottaja-albumilta. Kappaleella mukana ovat Suomen striimiennätyksiä rikkoneet artistit JVG ja william.

Omassa projektissani ei ole rajoja, joita ei voisi rikkoa. Williamia ei ole kuultu aiemmin tämän tyyppisessä kertosäkeessä ja vastapainoksi JVG:n nostalgiselta kuulostavat verseet sopivat tähän mukaan. Tästä tuli positiivisen voimaannuttava track tähän pimeeseen vuodenaikaan." MD$ -kuvailee

Santeri ”MD$” Kauppinen toimii tulevan albuminsa vastaavana tuottajana ja etsii tuotantoihin mukaan mielenkiintoiset ja sopivat artistit, jotka vievät tuotannon seuraavalle tasolle. Mukana singleillä kuullaan kotimaisen Hiphop ja R&B -skenen eturivin artisteja, eikä MD$ sulje pois vaihtoehtoa ottaa mukaan kappaleille myös yllättäviäkin vahvistuksia. MD$:n projektilta aiemmin tänä vuonna julkaistu single UUS BAE feat. Kube & Bizi nousi suoraan Spotifyn top 50-listan kärkisijoille.

Kansainvälisillä markkinoilla uraa tehneen suomalaistuottajan tuotantoa on kuultu useiden supertähtien kappaleilla kuten 6lack, G-Eazy, Kevin Gates ja Megan Thee Stallion. Erityisiä kunniamainintoja projekteista, joissa MD$:n tuotantoa on kuultu ovat olleet Grammy -ehdokkuus 6lackin Never Know -kappaleella sekä American Music Awardsissa vuoden soundtrack -palkinnon voittanut Birds of Prey -soundtrack.

MD$ on kymmenen vuotta kestäneen tuottajanuransa aikana työskennellyt myös useiden suomiräppäreiden kanssa. JVG:n lisäksi mm. Cledosin, Gettomasan, Mikael Gabrielin, TheoFuegon ja Tippa-T:n kanssa. Laajasta kotimaisesta sekä kansainvälisestä verkostostaan tunnettu tuottaja on keskittynyt kokoamaan monipuolisia yhteistöitä ensi vuonna julkaistavan tuottaja-albuminsa trackeille.

 

MD$
Instagram | Facebook

JVG
Instagram | Facebook

william
Instagram | Spotify