Niki's Project julkaisee progella flirttailevan singlen Reality – Mukana myös Jukka Puurula

Biisi kertoo misinformaation täyteisestä maailmasta, mukana myös Jukka Puurula

Niki’s Project on Barbe-Q-Barbiesin keulahahmon Niki Westerbackin, ja hänen miehensä Tero Melkon muodostama duo. Pariskunta on julkaissut singlejä aktiivisesti viime vuodesta alkaen, muun muassa Esa Holopaisen kanssa tehdyn I Sing Hallelujah.

Nyt vuorossa on projektin kahdeksas kappale Reality. Tarttuvilla melodioilla ja progevivahteilla sävytetyn biisin sanoitukset ovat löytyneet ihmisiä jakavasta mis- ja disinformaation tulvasta.

Kappaleen sanat ovat hyvin ajankohtaiset. Misinformaatio, mitä jaetaan mediassa ja sosiaalisissa alustoissa sopivat tähän kappaleeseen. Se ei ollut kuitenkaan alkuperäinen tarkoitus, sanat vaan muotoutuivat sellaisiksi. Misinformaation ja/tai disinformaation jakaminen on nykypäivänä niin helppoa eikä vastuuta siitä tunnu olevan kenelläkään. Varsinkin nuorten voi olla vaikeaa tulkita tietojen oikeellisuutta ja tehdä niiden perusteella oikeita/vääriä valintoja. Se on huolestuttavaa”, Niki kertoo.

Nikin luottopakkina sanoitusten kirjoittamisessa pysynyt amerikkalaislähtöinen lauluntekijä Tracy Lipp on mukana tälläkin kertaa. Rytmiryhmän tonttia hoitavat Don Huonojen Jukka Puurula bassossa ja jo aiemmin Niki's Project -biiseissäkin mukana ollut Teijo Jämsä rummuissa.

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE | WEBSITE