R&B-LUPAUS KARIM B SONYLLE

Artistitulokas Karim B tuo jenkkivivahteisen R’n’B:n suomeen

Kuuntele Bad To The Bone tästä

Karim B on suomen kielellä kansainvälistä jenkkivivahteista R’n’B -musiikkia tekevä artistitulokas. Laajan ääniskaalan omaava artisti julkaisi ensimmäisen singlensä Bad to the Bone tänään.

Bad to the Bone on mysteerihahmosta kertova kappale, joka antaa itsestään vähän, muttei yhtään sen enempää. Kysymyksiä herättävä naishahmo tietää juuri mitä tehdä saadakseen toisen osapuolen ajattelemaan miten itse tahtoo.

Mun musiikissa sekä ulkoisessa estetiikassa kohtaa moderni ja ”vintage” tyyli. Oon kasvanut jenkki R&B:n parissa ja oon sitä kautta luonnollisesti päätynyt mulle ominaiseen genreen. ”- Karim B kertoo

Aiemmin neljä singleä omakustanteena julkaissut artisti on juuri solminut levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa. Karim B työstää omaa tuotantoaan tulevaa varten ja inspiroituu Chris Brownin ja Justin Bieberin kaltaisista jenkkiartisteista.

Sonylta kiinnostuttiin mun musiikista ja ajattelin että nyt on mahdollisuus tavoitella aiempaa laajempaa kuulijakuntaa. Tuntui hyvältä tehdä tää diili ja oon saanut jo nyt tosi lämpimän vastaanoton. Tosi vahva luotto tulevasta ja omasta soundista.” - Karim B

Karim B Instagram