Laulajasuosikki Amadeus Lundberg joulukiertueelle

Suomalaisten kevyen musiikin ystävien kestosuosikiksi noussut Amadeus Lundberg lähtee Ovi jouluun -nimiselle neljän konsertin joulukiertueelle. Tämä koko kansan tuntemaksi laulajaksi ponnistanut monipuolinen ja karismaattinen artisti nähdään sunnuntaina 28.11. Tampereella, tiistaina 14.12. Tuusulassa, keskiviikkona 15.12. Vanajalla ja torstaina 16.12. Anjalassa.

Amadeus Lundberg esittää konsertissaan kauneimpia hartaita joululauluja sekä monia ikivihreitä suomalaisia ja kansainvälisiä jouluisia iskelmiä. Häntä säestävät tässä tunnelmallisessa ja intiimissä konsertissa sellisti Heini Mielonen sekä pianisti Samuli Jokinen.

Luvassa on tyylikästä musiikkia niin iloisissa kuin hartaissa tunnelmissa, Lundberg kertoo. – Ohjelmistossa ovat ainakin En etsi valtaa loistoa, Kuului laulu enkelten, Tuikkikaa oi joulun tähtöset, Heinillä härkien kaukalon, Ave Maria, Oi jouluyö ja monta muuta upeaa laulua, hän jatkaa.

Konsertissa kuullan myös Lundbergin itse säveltämä ja sanoittama ”Toivon joulu”. Liput ovat jo myynnissä Ticketmasterissa. Lisäksi niitä on saatavilla tuntia ennen konserttien alkamista konserttipaikoilta.

Kiertueen aikataulu:

SU 28.11. KLO 15.00 Kulttuuritalo Laikku, Tampere

TI 14.12. KLO 18.00 Tuusulan kirkko

KE 15.12. KLO 18.00 Vanajan kirkko

TO 16.12. KLO 18.00 Anjalan kirkko

Amadeus Lundberg: www.facebook.com/amadeus.lundberg.official