Mankapop julkaisi uuden singlensä ”Kiitos”

 ”Kiitos” on voimabiisi parisuhteelle. Biisin sanoin: ”Vaikka satais räntää vaakaan vastatuulessa” niin yhdessä yritetään selvitä kaikesta. ”Kiitos” on kasvutarina sanoituksiltaan sekä myös sovituksellisesti, biisin sovitus kasvaa tarinan myötä loppua kohden jopa mahtipontisiin mittoihin.

Mankapopin edellinen single ”Äidin sydän” sai mukavasti radiosoittoa ja ainakin ennakkosoiton ja -palautteen perusteella ”Kiitos” tulee soimaan radioaalloilla vieläkin enemmän.

Tällä hetkellä Mankapop äänittää jo seuraavaa singleään joka julkaistaan ensi vuoden alkupuolella.
Kuuntele "Kiitos" Spotifysta >>
Katso "Kiitos" Youtubesta >>

Mikä ihmeen Mankapop?

Mankapop nimen takaa löytyy tosielämässäkin "duona" viihtyvät Marika ja Kimmo Haavisto. Mankapop sai alkunsa 2016 kun Marikan synttäreille tarvittiin ohjelmaa. Yhteistuumin päätettiin sovittaa suomirockbiisejä "kasari" -henkisiksi syntikkapop-versioiksi ja esittää niitä livenä. Synttäriyleisö innostui biiseistä ja myöhemmin samana vuonna Mankapop olikin jo esittämässä samoja biisejä erään baarin pikkujouluissa.
Keikoilla Mankapop toimii energisenä kahden ihmisen "dancepop-bile-coverbändinä" mutta on tehnyt keikkaa myös rauhallisemmissa merkeissä akustinen kitara & laulu -pohjalta.
Mankapop on tähän mennessä julkaissut kolme omaa biisiä striimipalveluissa sekä muutamia coverbiisejään Youtubessa, mm. Musta aurinko nousee -musavideo sekä esim. Leevi & the Leavings -covereita "Kesämökki" -meiningillä ukulele-laulu-pohjalta.

Mankapop nimi juontaa juurensa Tallinnalaisesta karaokebaarista jossa Marika esiteltiin esiintymisvuorollaan "Manka" -nimellä, nimeen haluttiin lisätä vielä "pop" korostamaan duon musiikillista linjaa.
Marika on kerännyt vuosien varrella musiikillista kokemusta mm. karaokejuontajana sekä Tangomarkkinoilla, Kimmolla on taas pitkä ura rock-puolella, levyttäneitä bändejä mm. Nuoret Vihaiset Miehet ja Iskias. Kimmo on tehnyt myös biisejä muille artisteille, mm. Pate Mustajärvi, Iku, Lemmentaikurit ym.

Mankapop:
Marika Haavisto – laulu
Kimmo Haavisto – kitara, koskettimet & koneet
Mankapop -linkit

KOTISIVUT https://valerianmusic.fi/mankapop/

https://facebook.com/mankapop/

https://instagram.com/mankapopyhtye