Ensitreffit ulkomailla vie tunteikkaalle matkalle TV5:lla ja discovery+-palvelussa

Sympaattinen kotimainen uutuusreality seuraa aitiopaikalta netissä tavanneiden kansainvälisten parien rakkaustarinoita.

Nettideittailu on ollut jo pitkään monelle toimiva tapa tavata ihmisiä ja keskustella rauhassa ennen ensitreffejä. Mutta mitä tehdä, kun rakkaus löytyykin toiselta puolen maapalloa?

Tunteidentäyteinen kotimainen uutuusreality Ensitreffit ulkomailla seuraa neljän netissä tavanneen parin rakkaustarinoita valtavaksi ilmiöksi nousseen 90 päivää morsiamena -sarjan innoittamana. Sarja dokumentoi aitiopaikalta parien lähtövalmisteluja ja ensimmäisiä päiviä yhdessä. Tunteet ja odotukset ovat korkealla, kun ihastuneet kohtaavat vihdoin kasvokkain.

Lontoossa asuva plusmalli ja toimistotyöntekijä Kaisa tapaa Victorin Etelä-Afrikassa. Kaksikko on pitänyt yhteyttä jo kuusi vuotta, ja nyt on aika katsoa, onko kipinä oikeasti olemassa. Ravintola-alalla työskentelevä Markus matkaa Filippiineille tapaamaan Rose-rakastaan. Molemmat odottavat ensikohtaamista palavasti. Historian opiskelija Juho-Kustaa tapaa Istanbulissa tyttöystävänsä Aleynan, jonka kanssa on seurustellut etänä jo toista vuotta. Vantaalaisen Lauran luokse saapuu vieras Yhdysvalloista.

Sarjan kuvaukset alkoivat pandemian kynnyksellä, mikä toi omat haasteensa kohtaamisiin ja kuvausjärjestelyihin. Ei ole helppoa löytää rakkautta ulkomailta, etenkään tilanteessa, jossa koko maailma sulkeutuu yllättäen. Lopulta osallistujat saavat mahdollisuuden selvittää kasvokkain, syvenevätkö tunteet toista kohtaan.

Hyppää mukaan lennolle osaksi sympaattisten parien matkaa!

Sarjan Discoverylle tuottaa Moskito Television.

Ensitreffit ulkomailla
TV5 ja discovery+ tiistaisin
23.11. alkaen

www.discoveryplus.fi