MADONNA: Material Girl The Music of Madonna -musikaali nähdään viidessä suomalaiskaupungissa syksyllä 2022. Musikaalin lipunmyynti käynnistyi perjantaina.

Brittiläistä alkuperää oleva, taidokkaasti rakennettu Material Girl The Music of Madonna-musikaali perustuu pop-ikoniksi tituleeratun Madonnan hitteihin ja kiehtovaan elämäntarinaan. Madonnan upeat biisit, taitavat tanssijat, videomateriaali ja Madonnan elämään linkittyvät tarinat kuljettavat kuulijan matkalle maailman suosituimpiin lukeutuvan pop-tähden elämään. Material Girl The Music of Madonna sisältää kaikki Madonnan suurimmat hitit, kuten Like A Virgin, Papa Don't Preach, Vogue, Crazy for You, Into the Groove, Like a Prayer, Express Yourself ja Material Girl jne. Esityksen pääosassa nähdään taiturimainen Jodie Jane Jackson.

Englantilaisen Slamdunk Entertainmentin tuottama Material Girl The Music of Madonna -musikaali on valloittanut yleisönsä jo lukuisissa musiikkiteattereissa eri puolilla Isoa-Britanniaa ja Eurooppaa. Suomessa musikaalia esitettiin täysille saleille syksyllä 2018. Nyt tämä menestysmusikaali palaa Suomeen loka-marraskuussa 2022. Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella, Helsingissä ja Turussa vierailevan esityksen lipunmyynti käynnistyy tänään Lippu.fi:ssä.

- Madonna on paljon enemmän kuin hänen musiikkinsa. Hän on erittäin varakas ja menestyvä, mutta samalla hän on maanläheinen henkilö, jolla on ollut vaikeuksia ja surua kuten meillä kaikilla. Esityksessämme nähdään toivottavasti kaikki hänen elämänsä osa-alueet - ja laulut puhuvat puolestaan, sanoo Slamdunk Entertainmentin -johtaja Duncan Heather.

Videoklippi esityksestä: Katso täältä

MADONNA Material Girl The Music Of Madonna
Pe 28.10.2022 Oulu, Madetojansali
La 29.10.2022 Jyväskylä, Paviljonki
Su 30.10.2022 Tampere-talo, pieni sali
Ma 31.10.2022 Helsinki, Kulttuuritalo
Ti 1.11.2022 Turku, Konserttitalo

Tilaisuuden kesto noin 2h 30 sisältäen väliajan.

Liput:
Hinnat alkaen 44,90€
Lippujen myynti alkaa 12.11. klo 12.00 Lippu.fi:ssä.

Kiertueen järjestää: RH Entertainment Oy
www.rh-entertainment.fi