Helsinskin uusi albumi “Waves of Pain” nyt ulkona! – Teemoina rakkaus, itsepetos ja kunnianhimo

Elektropop-artisti Helsinski on julkaissut uuden albumin tänään 12. marraskuuta. Waves of Pain -levyn teemoina ovat rakkaus, itsepetos ja kunnianhimo. Tuoreella levyllä artisti tekee vakuuttavan paluun popin maailmaan, jättäen edellisen yhteistyöalbumin maalailevan instrumentaalimaailman taakseen. Kyseessä on artistin toinen sooloalbumi ja sen julkaisijana toimii Bianca-Pop Music.

Helsinski vastaa itse levyn sävellyksestä ja tuotannosta. Albumilla on mukana artistin lisäksi Mikko Virta (kitara), Luna Bands (feat. voc), Janne Kasurinen (kitara), Oded K.dar (syntikka), Ville Pynssi (rummut) ja Jonna Vehmanen (taustalaulut). Sanoituksia Helsinski on tehnyt yhteistyössä amerikkalaisen Natalie Carrin kanssa.

Kyseessä ei ole varsinaisesti teemalevy mutta siinä pyöritään aika paljon parisuhdeasioiden puristuksessa sekä mielen pimeämmissä lokeroissa. Tekstit ovat pääosin omasta eletystä elämästä, joita on maustettu ripauksella mielikuvitusta ja jalostettu Natalien kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta. Biisien aiheina on mm. kunnianhimon varjopuolet, rebound-suhde, riitelyn parantava voima parisuhteessa, elämässä eteenpäin meneminen, edging, neliödraama, ilmastoahdistus ja maailmantuska. Levyn tekeminen korona-aikana on myös ollut tärkeää terapiaa menetettyjen töiden ja tulojen aiheuttamaan ahdistukseen”, artisti avaa uuden albumin taustoja.

Levyltä on aiemmin julkaistu ennakkosinglet Come Alive, Back & Forth ja Teach Me How to Dance.

Helsinskin vuonna 2019 ilmestynyt debyyttialbumi Glow Sticks sai kiitettävän vastaanoton kotimaisissa medioissa. Sitä seurasi marraskuussa 2020 julkaistu albumi Arktipolis – A Soundtrack to an Imaginary Movie, jonka artisti teki yhteistyössä säveltäjä-tuottaja BDF:n kanssa. Helsinski-artistinimen takana on muusikko-tuottaja Juho Vehmanen. Hänet on voinut aiemmin nähdä PMMP:n, Jenni Vartiaisen, Vesalan ja My First Bandin riveissä.

Waves of Pain -albumi suoratoistopalveluissa
Spotify: https://spoti.fi/3n8Tk4l
Apple Music: https://apple.co/3oqKDlD
Deezer: https://bit.ly/3Dbvyuj

Seuraa artistia
Facebook
Instagram
Kotisivut
YouTube