Teflon Brothers, Spekti ja Petri Nygård lähtevät Munatoti-yhteisbiisillä kohti pikkujoulukautta

Teflon Brothers, Spekti ja Petri Nygård yhdistävät perinteisesti voimansa julkaisemalla perjantaina 19.11. pikkujoulukauteen sopivan yhteisen kappaleen Munatoti. Viisipäinen joukko iski lusikkansa puuroon ensimmäisen kerran vuonna 2017 platinaa striimanneella sesonkihitillään Manteli, jota on myöhemmin seurannut kultaa striimanneet jouluhitit Kuka antais pukille? (2018) ja Tee Mulle Joulu (2019). Huomenna julkaistava Munatoti jatkaa taattua menestysbiisien putkea artisteille tyypillisenä bilebiisinä, jossa tällä kertaa mennään surullisenkuuluisien pikkujoulusattumusten ytimeen. Joulutunnelmissa olevat artistit kommentoivat yhteistyön jatkumista ja uutta singleä näin:

Munatoti on jo meidän neljäs ja samalla paras joulubiisi, joka on tehty ja julkaistu yhdessä. Vuoden 2030 tienoolla julkaistaan jouluinen yhteislevy, joka tulee olemaan Suomen kaikkien aikojen kaunein, myydyin, striimatuin ja paras joulualbumi. Kriitikoiden ylistämälle levylle ovat lupautuneet vierailijoiksi ainakin Mariah Carey ja Michael Bubble. Tämän jälkeen suuntaamme Eurooppaan, jo ennakkoon loppuunmyydylle kirkkokonserttikiertueelle. Munatotit porisemaan ja joulua kohti!”

Teflon Brothers, Spekti ja Petri Nygård ovat vakiinnuttaneet asemansa Suomen kuunnelluimpien artistien joukossa. Tänä vuonna ehdolla Suomen Euroviisu-edustajaksi olleen Teflon Brothersin musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa lähes 290 miljoonaa kertaa. Spektin hauskoista ja rohkeista lyriikoista tunnetut kappaleet saavuttavat menestystä toinen toisensa perään, ja artistin musiikkia on kuunneltu yhteensä yli 160 miljoonaa kertaa. Reilusti yli 200 miljoonaa kuuntelukertaa musiikillaan kerännyt Petri Nygård on yksi Suomen suosituimmista räppäreistä. Suomiräpin rääväsuu on yli 20 vuotta kestäneellä urallaan julkaissut lukuisia hittejä ja ikivihreitä, jotka nousevat viikko toisensa jälkeen Suomen kuunnelluimpien kappaleiden listalle. Teflon Brothers & Petri Nygård villitsevät yleisöjä ympäri Suomen parhaillaan käynnissä olevalla Pelti auki -yhteiskiertueellaan.

Teflon Brothers somessa:
Instagram / Facebook

Spekti somessa:
Instagram / Facebook

Petri Nygård somessa:
Instagram / Facebook