Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 23.10.2020

Kilpailu

Osalistu SuomiViihde -lehden kesäkauden kilpailuun!

Kerro tämän sivun alla olevalla lomakkeella tai (tekstiviestillä numeroon 050 569 1969), mikä on mielestäsi SuomiViihde lehden 2/2020 numeron parhain juttu ja äänestä myös Suomen Kaunein kesälava 2020 -ehdokastasi! Kilpailuaika 28.9.2020 asti! Palkintoina arvotaan kaikkien kilpailykysymykseen vastannaiden kesken LAHJAKORTTI KAHDELLE UUDISTETUN SPA HOTEL RUNNIN TANSSEIHIN: Lahjakortti sis. 2 yön majoituksen 2hh:ssa, herkullisen ja runsaan aamiaisen, hotellisaunojen ja spaosaston vapaan käytön sekä pääsyliput illan tansseihin KAHDELLE. Arvo 296 € ja voimassa 31.3.2021 saakka. Lisätietoja www.runni.fi, Univision Uni-Medical Figure -uutuustyynyt 2 kpl (50×60 cm), Magnum Iskelmä kotikaraoke 2 kpl, ”Roots LTD:n Elvis-mikrofoni riipus ja avaimenperä” (Arvo yht. 80 eur/setti) .

 

HUOM! Kilpailuun voivat ottaa osaa vain ne, jotka ovat vastanneet myös kilpailukysymykseen! Pelkkä nimen ilmoittaminen ei riitä kilpailuun osallistumiseen!

Klikkaa tästä linkistä suoraan lehtiarkistoon ja lue kaikki ilmestyneet SuomiViihde näköislehdet: www.suomiviihde.fi/nakoislehti

HUOM! Muista täyttää kaikki yhteystietosi lomakkeeseen, myös puhelinnumerosi ja mahdollinen sähköpostiosoite! Siten saamme sinut parhaiten kiinni, jos voitto osuu kohdallesi! Tietoja ei käytetä muuhun toimintaan! Tietosuojaseloste

 

Osallistu kilpailuun

Kilpailu kevätkausi 2020

SuomiViihde -lehden KEVÄÄN kauden kilpailun voittajat!

Palkintoina arvottiin kaikkien kilpailykysymykseen vastannaiden kesken LAHJAKORTTI KAHDELLE UUDISTETUN SPA HOTEL RUNNIN TANSSEIHIN: Lahjakortti sis. majoituksen 2hh:ssa, herkullisen ja runsaan aamiaisen, hotellisaunojen ja spaosaston vapaan käytön sekä pääsyliput illan tansseihin KAHDELLE. Arvo 148 € ja voimassa 30.11.2020 saakka. Lisätietoja www.runni.fi:
– Merja Salmijärvi, Vantaa

Univision Uni-Medical Figure -uutuustyynyt 2 kpl (50×60 cm): – Ismo Harjula, Ummeljoki

Magnum Iskelmä kotikaraoke 2 kpl:
– Matti Pohja, Kerava ja Annikki Huttunen, Järvenpää

Kaura – Herkullisia reseptejä ja hyvinvointia kaurasta -kirja/ Arja Elina Laine (2 kpl):
– Seppo Junno, Helsinki ja Virpi Pohjolainen, Äkäslompolo

Onnea voittajille!

 

 

 

 

 

 

 

Jaa

Yhteistyössä mm.