Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Lehti

SuomiViihde-lehti – Kotimaisen viihteen puolesta!

SUOMIVIIHDE-lehti on valtakunnallinen ilmaisjakelulehti, suomalaisen viihdekulttuurin erikoislehti ja aikakauslehti, joka on toiminut jo vuodesta 2007 alkaen. Lehden sisällöllistä antia värittävät mm. kotimaisen iskelmä-, pop-, rock-, rap- ja klassisen musiikin artistihaastattelut sekä erilaiset erikoisartikkelit tanssin, teatteri- ja tv-viihteen että elokuvien maailmasta.

SuomiViihde-lehti on koko Suomen kansalle profiloitu viihteellinen julkaisu, jossa pääkohderyhmänä on aktiivinen suomalainen aikuisväestö nuorista eläkeläisiin. Lehti tavoittaa laajalti myös alalla toimivia eri tahoja. Lehteen pyritään kokoamaan monipuolinen ja mielenkiintoinen kokonaisuus, joka kiinnostaa kaikenlaisia ihmisiä.

Lehteä on julkaistu aiemmin TanssiViihde nimellä. Uusi SuomiViihde nimi otettiin käyttöön syksyn numerosta 3/2012 alkaen.

Julkaisun päätarkoitus on innostaa ihmisiä lähtemään kotimaisen viihteen pariin. Antaa ajankohtaista tietoa kulttuurin tarjonnasta ja mahdollisuuksista sekä sen eri osapuolista kasvattaen samalla alan arvostusta. Aktivoida lisäksi osaltaan kotimaan matkailua ja yritystoimintaa sekä eri tahojen välistä yhteistyötä, sillä viihdetarjonta voi olla myös yllyke matkaan lähtemiselle.

Lehti tavoittaa laajalti lukijoita sen kattavan valtakunnallisen jakeluverkoston ja ison painosmäärän ansiosta, joka perustuu täysin todelliseen menekkiin. Painosmäärät ovat normaalisti eri numeroissa  arviolta +-200 000 kpl riippuen julkaistavasta numerosta.

Julkaisu on potentiaalinen markkinointikanava kaikenlaisille yrityksille, myös viihdekulttuurin ulkopuolella. Lehdessä mainostamalla saa huomattavaa näkyvyyttä tuotteilleen ja toiminnalleen sekä samalla voi tukea lisäksi tätä ainutlaatuista suomalaista viihdekulttuuriamme. Auttaa sitä vahvistumaan, että se säilyisi elinvoimaisena tulevillekin jälkipolville.

Ensimmäinen numero 1/2007 julkaistiin helmikuussa 2007. Lehti ilmestyy normaalisti  kolme kertaa vuodessa määräviikoin aina helmikuussa (vko 6), toukokuussa (vko 22), syyskuussa (vko 39), sillä viihdekulttuuri jakautuu paljolti vuodenaikoihin.

Jakelu

Lehteä jaetaan mm. liikennemyymälöissä, kauppakeskuksissa, ruoka- ja päivittäistavarakaupoissa, kylpylöissä ja kuntokeskuksissa sekä muissa mahdollisissa paikoissa kautta maan. Katso tarkemmat jakelupaikkatiedot jakelupaikat sivulta. Numerokohtaiset tiedot löytyvät niin ikään joka lehdestä.

Lehteä toimitetaan lisäksi yhtenä pääyhteistyökumppanina toimivan Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry:n jäsenseuroille (60 tanssiseuraa), ja jotka jakavat sitä myös oman toimintansa puitteissa satunnaisena vapaajakeluna kautta maan.
Julkaisun voi halutessaan tilata maksullisena lisäpalveluna kotiin kesto- tai määräaikaistilauksena. Se on luettavissa lisäksi kätevänä sähköisenä näköisversiona Lehtiluukku.fi -sivustolla.

Lehtien todellinen menekki kartoitetaan aina jokaisen numeron jakelukauden osalta paikkakohtaisesti. Tämän toiminnon avulla voimme määritellä kullekin toimipisteelle mahdollisimman sopivan määrän lehtiä jakeluun ja maksimoida siten julkaisun tavoitettavuuden. Lehtiä ei mene näin toimimalla roskiin isoja määriä, eivätkä jakelutelineet ole myöskään tyhjänä kovin pitkiä aikoja.

» Jakelupaikat

SuomiViihde NettiExtra – erillinen oma verkkojulkaisu
SuomiViihteen NettiExtra julkaistaan aina yhtä aikaa varsinaisen painetun lehden kanssa ja se on myös ulkoasullisesti yhtenevä. NettiExtra on luettavissa ainoastaan sähköisessä muodossa Lehtiluukku.fi -palvelun kautta (tästä arkistoon). Julkaisu sisältää vain toimituksellisia artikkeleita ja lisää täten painetun lehden sivuvolyymia. Sisältöluettelo julkaistaan niin ikään aina painetussa lehdessä. NettiExtra on painolehden sähköinen jatkumo, sillä sivumäärä on painolehdessä rajallinen.

ViihdeUutiset
ViihdeUutisiin voi kuka tahansa lähettää sähköpostitse lehden aihealueeseen liittyviä asiallisia tekstimuotoisia tiedotteita ja puffijuttuja vapaasti (ei sisällä kuvien julkaisua). Toimitusosoite on; viihdeuutiset (at) suomiviihde.fi. Päivitämme tiedotteita useamman kerran viikossa. Toiminto on kaikille ilmainen.

Suomiviihde Facebook -sivusto
Lehden  facebook -sivustolla (https://www.facebook.com/Suomiviihde) voi lukea toimintaan liittyvät tuoreimmat tiedot ja jotka näkyvät myös suomiviihde.fi sivuston Ajankohtaista -osiossa!

Suomiviihde-lehti
ISSN-L 2243-4828
ISSN 2243-4828 (painettu)
ISSN 2243-4836 (verkkojulkaisu)

Suomiviihde NettiExtra
ISSN-L 2243-4844
ISSN 2243-4844

Aikakauslehtien Liiton jäsen.

Jaa

Yhteistyössä mm.