Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 15.09.2017

Lehti

SuomiViihde-lehti – Kotimaisen viihteen puolesta!

SUOMIVIIHDE-lehti on valtakunnallinen ilmaisjakelulehti, suomalaisen viihdekulttuurin erikoislehti ja aikakauslehti, joka on toiminut jo vuodesta 2007 alkaen. Lehden sisällöllistä antia värittävät kotimaisen iskelmä-, pop-, rock-, rap- ja klassisen musiikin artistihaastattelut sekä erilaiset erikoisartikkelit tanssin, teatteri- ja tv-viihteen että elokuvien maailmasta.

SuomiViihde-lehti on koko Suomen kansalle profiloitu viihteellinen julkaisu, jossa pääkohderyhmänä on aktiivinen suomalainen aikuisväestö. Lehti tavoittaa laajalti myös alalla toimivia eri tahoja. Lehteen pyritään kokoamaan monipuolinen ja mielenkiintoinen kokonaisuus, joka kiinnostaa kaikenlaisia ihmisiä.

Lehteä on julkaistu aiemmin TanssiViihde nimellä. Uusi SuomiViihde nimi otettiin käyttöön syksyn numerosta 3/2012 alkaen.

Julkaisun päätarkoitus on innostaa ihmisiä lähtemään kotimaisen viihteen pariin. Antaa ajankohtaista tietoa kulttuurin tarjonnasta ja mahdollisuuksista sekä sen eri osapuolista kasvattaen samalla alan arvostusta. Aktivoida lisäksi osaltaan kotimaan matkailua ja yritystoimintaa sekä eri tahojen välistä yhteistyötä, sillä viihdetarjonta voi olla myös yllyke matkaan lähtemiselle.

Lehti tavoittaa laajalti lukijoita sen kattavan valtakunnallisen jakeluverkoston ja ison painosmäärän ansiosta, joka perustuu täysin todelliseen menekkiin. Painosmäärät vaihtelevat eri numeroissa 130 000 – 180 000 kpl riippuen julkaistavasta numerosta.

Julkaisu on potentiaalinen markkinointikanava kaikenlaisille yrityksille, myös viihdekulttuurin ulkopuolella. Lehdessä mainostamalla saa huomattavaa näkyvyyttä tuotteilleen ja toiminnalleen sekä samalla voi tukea lisäksi tätä ainutlaatuista suomalaista viihdekulttuuriamme. Auttaa sitä vahvistumaan, että se säilyisi elinvoimaisena tulevillekin jälkipolville.

Ensimmäinen numero 1/2007 julkaistiin helmikuussa 2007. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa määräviikoin aina helmikuussa (vko 7), toukokuussa (vko 20), syyskuussa (vko 37) ja marraskuussa (vko 46)

Jakelu

Lehteä jaetaan mm. liikennemyymälöissä, kauppakeskuksissa, ruoka- ja päivittäistavarakaupoissa, kylpylöissä ja kuntokeskuksissa sekä muissa mahdollisissa paikoissa kautta maan.
Katso tarkemmat jakelupaikkatiedot jakelupaikat sivulta. Numerokohtaiset tiedot löytyvät niin ikään joka lehdestä.

Lehteä toimitetaan lisäksi pääyhteistyökumppanina toimivan Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry:n jäsenseuroille (60 tanssiseuraa), ja jotka jakavat sitä myös oman toimintansa puitteissa satunnaisena vapaajakeluna kautta maan.
Julkaisun voi halutessaan tilata maksullisena lisäpalveluna kotiin kesto- tai määräaikaistilauksena. Se on luettavissa lisäksi kätevänä sähköisenä näköisversiona Lehtiluukku.fi -sivustolla.

Lehtien todellinen menekki kartoitetaan aina jokaisen numeron jakelukauden osalta paikkakohtaisesti. Tämän toiminnon avulla voimme määritellä kullekin toimipisteelle mahdollisimman sopivan määrän lehtiä jakeluun ja maksimoida siten julkaisun tavoitettavuuden. Lehtiä ei mene näin toimimalla roskiin isoja määriä, eivätkä jakelutelineet ole myöskään tyhjänä kovin pitkiä aikoja.

» Jakelupaikat

SuomiViihde NettiExtra – uusi erillinen verkkojulkaisu
SuomiViihteen NettiExtra julkaistaan aina yhtä aikaa varsinaisen painetun lehden kanssa ja se on myös ulkoasullisesti yhtenevä. NettiExtra on luettavissa ainoastaan sähköisessä muodossa Lehtiluukku.fi -palvelun kautta (tästä arkistoon). Julkaisu sisältää vain toimituksellisia artikkeleita ja lisää täten painetun lehden sivuvolyymia. Julkaisun sisältöluettelo julkaistaan niin ikään aina painetussa lehdessä.

ViihdeUutiset
ViihdeUutisiin voi kuka tahansa lähettää sähköpostitse lehden aihealueeseen liittyviä asiallisia tekstimuotoisia tiedotteita ja puffijuttuja vapaasti (ei sisällä kuvien julkaisua). Toimitusosoite on; viihdeuutiset (at) suomiviihde.fi. Päivitämme tiedotteita useamman kerran viikossa. Toiminto on kaikille ilmainen.

Suomiviihde Facebook -sivusto
Lehden uudelleen perustetulla facebook -sivustolla (https://www.facebook.com/Suomiviihde) voi lukea toimintaan liittyvät tuoreimmat tiedot ja mitä ei välttämättä verkkosivustolta löydy!

Suomiviihde-lehti
ISSN-L 2243-4828
ISSN 2243-4828 (painettu)
ISSN 2243-4836 (verkkojulkaisu)

Suomiviihde NettiExtra
ISSN-L 2243-4844
ISSN 2243-4844

Suomalaisen Työn Liiton jäsen.
Aikakauslehtien Liiton jäsen.

Yhteistyössä mm.