Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Ilmestyminen

Lehti ilmestyy normaalisti kolme kertaa vuodessa aina määräviikoin:

KEVÄT helmikuussa (vko 6), KESÄ toukokuussa (vko 22), SYYSTALVI syyskuussa (vko 39) . Alla olevat painosmäärät ovat arvioita, sillä painokset perustuvat todelliseen menekkiin.
Taulukossa alla olevat aineistopäivät koskevat toimitukselle vain painovalmiina tuotettuja ilmoituksia. Esimerkiksi lehteen tuleva taitettava materiaali, kuten juttuaineistot ja toimituksella teetettävät ilmoitukset, tulee lähettää tasan 2 viikkoa aiemmin kuin valmiit materiaalit ja jonka aikatauluun myös peruutusehdot perustuvat.
Katso tästä tarkemmat aineisto-ohjeet ja aikataulut!

HUOMIO! Koronatilanne on vaikeuttanut oleellisesti myös SuomiViihde-lehden toimintaa. Lehden ilmestyminen määritellään kunkin numeron osalta erikseen ja vallitsevan tilanteen mukaisesti. Kevään ja kesän  2021 painolehdet jäivät kokonaan julkaisematta. Tavoitteena on julkaista seuraava syksyn painolehden numero viikolla 43 eli perjantaina 29.10.2021 sikäli, että koronarajoitukset ovat oleellisesti höllentyneet ja tapahtumia voidaan taas pitää.

***********

Nyt jos koskaan tarvitsemme viihdealalla toisiamme ja yhteen hiileen puhaltimista. Myös SuomiViihde-lehden tulevaisuus on yhtä lailla vaakalaudalla viihdekulttuurin puolesta puhujana. Lehden menekki ja suosio on lukijoiden keskuudessa korkea ja lehdestä tykätään. Helppo saatavuus, ilmaisuus ja kiinnostava sisältö sekä valtakunnallisuus ovat lehden menestyksen takana ja takaavat mainostajilleen laajan kontaktipinnan olemassa oleviin että uusiin potentiaalisiin asiakkaihin. Lehti toimii niin paikallisemmassa mainonnassa kuin valtakunnallisen näkyvyystarpeen toteuttajana.

Jaana Vuorenpää
Päätoimittaja
SuomiViihde-lehti

 

Ilmestymispäivämäärät

LehtiPäivämääräPainosmäärä (arvio)Aineistopäivä
Syystalven numero 3/202129.10.2021200 000 kpl18.10.2021

Yhteistyössä mm.