Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.05.2020

Ilmestyminen

 

Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa aina määräviikoin:

KEVÄT helmikuussa (vko 6), KESÄ toukokuussa (vko 22), SYYSTALVI syyskuussa (vko 39) . Alla olevat painosmäärät ovat arvioita, sillä painokset perustuvat todelliseen menekkiin.
Taulukossa alla olevat aineistopäivät koskevat toimitukselle vain painovalmiina tuotettuja ilmoituksia. Esimerkiksi lehteen tuleva taitettava materiaali, kuten juttuaineistot ja toimituksella teetettävät ilmoitukset, tulee lähettää tasan 2 viikkoa aiemmin kuin valmiit materiaalit ja jonka aikatauluun myös peruutusehdot perustuvat.
Katso tästä tarkemmat aineisto-ohjeet ja aikataulut!

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen on seuraavan kesän SuomiViihde-lehden julkaisun ajankohta vielä täysin avoinna. Lehteä ei kannata julkaista ennen kuin tapahtuma- ja kokoontumiskielto on purettu ja tilanne normalisoitunut koronan leviämisriskin osalta. Suurin osa mainostajistani on viihdealan toimijoita, joten en pysty kustantamaan myöskään lehteä ilman heidän mainosostojaan.

Olen nyt miettinyt, että alan kuitenkin jo valmistelemaan KESÄN 2/2020 lehteä ja myymään myös alustavasti siihen mainostilaa, mutta lehden ilmestymisen ehtona on, ettei sitä julkaista ennen kuin olemme ns.normaalissa elämänrytmissä ja että riittävä mainosten vähimmäismyyntimäärä on täyttynyt lehden kustannusta ajatellen. Siten eri tahot voivat turvallisesti varata ennakkoon mainostilansa ja pystymme julkaisemaan lehden suhteellisen nopealla syklillä koronatilanteen purkautuessa. On varsin todennäköistä, että virallinen kesän numeron ilmestymispäivä eli 29.5 on liian aikainen ja ilmestyminen menee vähintäänkin kesäkuun puolelle, jos ei pidemmällekin. Sikäli että ilmestyminen menee selkeästi loppukesään eli esimerkiksi elokuulle, voisi olla tarkoituksellista jättää kesä kokonaan julkaisematta. Kun lehden julkaisuaika pystytään määrittelemään, on jokaisella mainostilan varaajalla vielä mahdollisuus peruuttaa veloituksetta varaus sikäli, että ajankohta ei ole enää validi heidän mainostaan ajatellen.

HUOM! Myös jo aiemmin ennakkoon varatut mainostilavaraukset ovat saman em. ehdollisuuden alla. Jos haluatte perua ilmoituksenne siitä huolimatta, olisi tästä hyvä ilmoittaa mahdollisimman pian.

Mitä alustavasti eri yhteistyökumppanitahoilta kyselin, koettiin tämä toimintatapa hyvänä ratkaisuna. Siirtäkäämme katseet toivekkaana jo tulevaisuuteen. Nyt jos koskaan on viihdealan puhallettava yhteiseen hiileen! Me selviämme tästä kyllä yhdessä! Ennemmin tai myöhemmin tämä poikkeustilanne on historiaa. Se miten siitä selviämme parhaiten, on vahva yhteistyö. <3

 

Ilmestymispäivämäärät

LehtiPäivämääräPainosmäärä (arvio)Aineistopäivä
Kesän numero 2/202029.05.2020200 000 kpl18.05.2020
Syystalven numero 3/202025.09.2020200 000 kpl14.09.2020
Kevään numero 1/202105.02.2021200 000 kpl25.01.2021

Yhteistyössä mm.