Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 17.07.2020

Ilmestyminen

 

Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa aina määräviikoin:

KEVÄT helmikuussa (vko 6), KESÄ toukokuussa (vko 22), SYYSTALVI syyskuussa (vko 39) . Alla olevat painosmäärät ovat arvioita, sillä painokset perustuvat todelliseen menekkiin.
Taulukossa alla olevat aineistopäivät koskevat toimitukselle vain painovalmiina tuotettuja ilmoituksia. Esimerkiksi lehteen tuleva taitettava materiaali, kuten juttuaineistot ja toimituksella teetettävät ilmoitukset, tulee lähettää tasan 2 viikkoa aiemmin kuin valmiit materiaalit ja jonka aikatauluun myös peruutusehdot perustuvat.
Katso tästä tarkemmat aineisto-ohjeet ja aikataulut!

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen on seuraavan kesän SuomiViihde-lehden julkaisun ajankohta vielä epävarma. Lehteä ei kannata julkaista ennen kuin tapahtuma- ja kokoontumiskielto on purettu ja tilanne normalisoitunut koronan leviämisriskin osalta. Suurin osa mainostajistani on viihdealan toimijoita, joten en pysty kustantamaan myöskään lehteä ilman heidän mainosostojaan.

KESÄN NUMERO ULOS PE 17.7.2020 painolehtenä?

Sikäli, että tapahtumakiellon loppuminen on todellinen ja mainostajia riittää tämän kiellon päätyttyä, olisi kannattavaa julkaista vielä kesän painolehti heinäkuun puolenvälin tienoilla. Sopiva ajankohta siihen voisi olla pe 17.7.2020, jotta lehti ehtii olla jaossa ennen elokuulla alkavia toimintoja. Jakeluaika kestäisi syystalven lehden ilmestymiseen, joka olisi mahdollisesti normaalisti eli viikolla 39 (25.9) tai 40 (2.10), riippuen ilmestyykö kesän painolehteä vai ei.

Julkaisemisen ehtona on siis edelleenkin tämä koronasta aiheutuneen tapahtumakiellon totaali purku ja että ennen kaikkea saan riittävästi mainostilaa myytyä lehden kustantamista ajatellen. Painosmäärä on huomioitava jakelukauden pituuden mukaisesti ja 120 – 140 000 kpl voisi olla tarvittava määrä.

NETIN NÄKÖISLEHTI ILMESTYY JOKA TAPAUKSESSA

Jos em. ehdot eivät toteudu, niin julkaisen kesän lehden mahdollisuuksien mukaan ainoastaan sähköisenä näköislehtenä. Siihen myyn mainostilaa ns. puoleen hintaan painolehden tarjoushinnoista. Siten voisin ylläpitää lehden ja yritykseni toimintaa tilanteen normalisoitumiseen asti.

TAPAHTUMIA ON TÄLTÄ KESÄLTÄ JO PALJON PERUTTU

Monet tapahtumat ja viihteen toimijat ovat joutuneet perumaan tämän kesän toimintansa ja siirtäneet sen suosiolla ensi vuoden kesälle. Pitkän eristäytymisen jälkeen monilla on varmasti kuitenkin intoa lähteä ihmisten ilmoille teatterin, tanssin ja musiikin pariin. Elo-syyskuu olisi siten vielä minusta potentiaalista aikaa korjata tilannetta kesän osalta ja erityisesti tanssipaikoilla ja loppukesän toiminnoissa. Kieltoa ei pureta, ellei se ole oikeasti turvallista, joten uskon, että ihmiset lähtevät siten innokkaina viihteen pariin pienen arkailun jälkeen.

MAINOSVARAUKSET

Otan alustavia mainosvarauksia koko ajan vastaan edellä mainituin ehdoin. Aiemmin tehdyt mainosvaraukset ovat alustavasti voimassa edelleenkin mutta niitä on toki mahdollista muuttaa ja päivittää tai peruuttaa tämän poikkeustilanteen vuoksi – kuten parhaaksi näette. Tulen ottamaan jokaiseen tahoon yhteyttä, jotka ovat varanneet mainostilaa ennen koronaepidemian puhkeamista. Alustavien varauksien ansiosta saamme kesän lehden mahdollisimman nopeasti ulos, jos ja kun tilanne normalisoituu elokuun alusta.

 

HUOM! Myös jo aiemmin ennakkoon varatut mainostilavaraukset ovat saman em. ehdollisuuden alla. Jos haluatte perua ilmoituksenne siitä huolimatta, olisi tästä hyvä ilmoittaa mahdollisimman pian.

Mitä alustavasti eri yhteistyökumppanitahoilta kyselin, koettiin tämä toimintatapa hyvänä ratkaisuna. Siirtäkäämme katseet toivekkaana jo tulevaisuuteen. Nyt jos koskaan on viihdealan puhallettava yhteiseen hiileen! Me selviämme tästä kyllä yhdessä! Ennemmin tai myöhemmin tämä poikkeustilanne on historiaa. Se miten siitä selviämme parhaiten, on vahva yhteistyö. <3

 

Ilmestymispäivämäärät

LehtiPäivämääräPainosmäärä (arvio)Aineistopäivä
Kesän numero 2/202017.07.2020200 000 kpl06.07.2020
Syystalven numero 3/202025.09.2020200 000 kpl14.09.2020
Kevään numero 1/202105.02.2021200 000 kpl25.01.2021

Yhteistyössä mm.