Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.09.2019

Ämyrin lavalla tanssitaan – juhannus kolmipäiväinen

Ämyrin lauantaitanssit 18.5.-7.9.2019 klo 20-01

Torstain naistentanssit 27.6.-15.8.2019 klo 18.30.-24:00 tanssikurssit alussa, n1 tunti

Sunnuntait 9.6.-28.7.2019 klo 17-21

Ohjelmatiedot

 

Somerniemen Ämyrillä juhlitaan juhannusta kolme päivää 21.-23.6.2019. Joka tanssipäivälle on tarjolla roppakaupalla viihdyttävää ja laadukasta musiikkia, vetovoimaisia esiintyjiä ja takuuvarmasti huoletonta hauskanpitoa. Upeat luonnonkauniit maisemat yhdessä upeiden esiintyjien kanssa siivittävät tanssikansan juhannuksen juhlatunnelmaan. Täällä koet keskikesän juhlan parhaimmillaan.

 

JUHANNUSAATTONA PERJANTAINA 21.6.

Juhannuksen juhlinta aloitetaan ja lavalle nousee kaksi tanssiorkesteria. Jo yli 40vuotta lavoja kiertäneet Lasse Hoikka & Souvarit sekä Lemmenlautta.

Souvarit yhtyeen tarina alkaa jo vuodesta 1978. Yhtye on noussut suosioon kovalla työllä ja uskolla omaan työhönsä. Souvareiden oma musiikillinen linja on vienyt yhtyettä eteenpäin kaikki nämä vuodet. ”Poikien” rautaisen ammattitaidon huomaa rennosta esiintymisestä ja tanssijalkaan iskevästä rytmistä. Yhtyeen suosio jatkuu vuosi vuodelta.

Lemmenlautta on uusi raikas yhtye, joka vannoo iskelmä ja tanssimusiikin nimeen. Yhtyeen mottona onkin esittää humppaa rock asenteella. Lemmenlautta on täyttä viihdettä aina kölistä purjeisiin.

******

JUHANNUSPÄIVÄNÄ LAUANTAINA 22.6. MENOA JA MEININKIÄ

 

Juhannuksen juhlintaa jatketaan juhannuspäivänä, jolloin Ämyrin lavalle nousee Suomen valovoimaisiin naisartisteihin kuuluva Laura Voutilainen. Laura on julkaissut urallaan useita kulta- ja platina-albumeita sekä hänet on palkittu kahdesti vuoden naissolistina Emma Gaalassa. Laura on moniosaaja eikä ole tilannetta, jossa Laura ei loistaisi. Hän on kotonaan sekä tanssi- että teatterinlavalla. Lauran upea ääni ja vauhdikas show tempaavat takuuvarmasti mukaansa.

Super ihana Antti Ketonen on toinen juhannuspäivän valovoimaisista artisteista. Antti on iskelmäyhtye Neljänsuoran laulaja. 20 vuotta esiintymislavoja tahkonneen Neljänsuoran jäädessä keikkatauolle, on Antti lähtenyt kokeilemaan siipiään sooloartistina. Antti Ketosen ensimmäinen soolosinkku Olisitpa sylissäni julkaistiin elokuussa 2017 ja siitä tuli vuoden 2018 soitetuin radiohitti. Kappale valittiin viime kevään Iskelmä gaalassa myös vuoden iskelmäksi. Tänä keväänä julkaistaan myös Antin esikoisalbumi. Antin pehmeä ääni ja herkkä karisma hurmaavat yöttömässä yössä.

Kolmantena esiintyjänä lavalle nousee tanssiyhtye Henkka & Kulkurit, joka on tanssittanut iskelmätaivaalla jo vuodesta 2002. Tunnelmaa ei näiden kulkureiden keikoilta puutu. Tämä viisimiehinen orkesteri on tunnelmanluoja vailla vertaa sekä tanssilajien moninaisuudesta ylistetty. Yhtyeen mukava rillumarei meininki tarttuu estradilta yleisöön.

********

JUHANNUSSUNNUNTAINA 23.6. JUHANNUKSEN JATKOT

Juhannusta jatketaan vielä sunnuntaina, kun iltapäivätanssit tähdittää Teuvo Oinas. Tangokuninkaan titteli 1986 ja musiikin parissa tehty työ on muovannut Teuvon suosituksi esiintyjäksi huvipaikoilla. Teuvon pitkään uraan mahtuu tuhansia keikkakilometrejä ja lukuisia esiintymispaikkoja. Teuvo on palkittu mm. Suomen parhaana tanssisolistina vuonna 2005. Teuvo on viihdyttäjä, joka pitää tärkeänä tehtävänään esittää musiikkia, jonka rytmi käy jalan alle.

Tämä rytmi pitää itse ehdottomasti kokea.

Sunnuntaina on jokaiselle lipun ostaneelle tarjolla myös pullakahvit.


Yhteistyössä mm.