Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Hotelli Tallukan tanssipaketit verkkokaupasta!

Majoitu kauniilla kannaksella kahden järven maisemissa!
Majoitu kauniilla kannaksella kahden järven maisemissa!

Hotelli Tallukan 102 huonetta majoittavat sinut ja seurueesi viihtyisästi. Viihtyisät huoneet suovat virkistävän lepohetken päivän puuhista, ja unikin maistuu ihan eri tavalla keskellä kauneimpia järvimaisemia. Valittavanasi on yhden, kahden ja jopa neljän hengen huoneita.

Meille voit saapua myös julkisilla kulkuneuvoilla, sillä Tallukan oma pikavuoropysäkki löytyy heti hotellin edestä ja muut Vääksyn vakiovuoropysäkit lyhyen kävelymatkan päästä.

 

Superior-huone
Tilavat ja parhaiten varustellut Superior-huoneemme sijaitsevat hotellin toisessa kerroksessa, lähellä tassiravintolaa ja niiden parvekkeilta aukeaa kaunis näköala järvimaisemiin.

Standard-huone
Standard-huoneet sijaitsevat hotellin alasiivessä. Huoneissa on parveke tai patio. Alasiivessä sijaitsevat myös hotellin lemmikkihuoneet, joissa on mahdollisuus ulkoiluttaa lemmikkiä pation kautta.

 

SYKSYLLÄ 2021 TALLUKASSA JÄLLEEN TANSSITAAN!

 

Tallukan tanssiravintolan tunnelmallinen parketti kutsuu jälleen tanssimaan Suomen eturivin artistien voimalla. Syksyllä 2021 päästään nauttimaan Tallukan perinteisten iltatanssien vauhdikkaasta menosta.

 

Katso tarkemmat tiedot tansseista, musiikillisista illoista sekä muista tapahtumista verkkosivuiltamme, joita päivitämme aina esiintyjien ja ajankohtien varmistuessa.

 

TANSSIPAKETTIMME

 

Tallukan iltatanssipakettien hinnat alkaen:

 

1 hengen Standard-huone 99 €/yö

2 hengen Standard-huone 130 €/yö

3 hengen Standard-huone 180 €/yö

4 hengen Standard-huone 220 €/yö

2 hengen Superior-huone 164 €/yö

3 hengen Superior-huone 216 €/yö

Matkaparkki: 76 €/yö

 

Tallukan tanssipaketti sisältää majoituksen valitussa huonetyypissä, tanssiliput tansseihin, runsaan noutopöytäaamiaisen näköalaravintolassamme, hotellin allasosaston, saunan ja kuntosalin käytön sekä parkkipaikan.

 

Tallukan matkaparkki

Meille voit saapua myös asuntoautolla! Tallukan Matkaparkin tanssipaketti sisältää sähkön, tanssiliput Jenkkapirtille, hotelliaamiaisen sekä kuntosalin, saunan ja allasosaston käytön. Tallukan matkaparkissa on 14 sähköpaikkaa. Matkaparkissa majoittuvien paketit sisältävät aamiaisen sekä saunan, allasosaston ja kuntosalin käytön voimassa olevina palveluaikoina. Hintaan sisältyy myös langaton netti sekä tanssiliput päivätansseihin aina silloin kun päivätansseja pidetään.

 

Tanssipaketti matkaparkissa = 76,00€ / yö, erikoisiltoina 86,00 € / yö

(Auto + sähkö + 2 aikuista, sis. 2 lippua perjantai- tai lauantaitansseihin)

 

Tallukan kesätanssipaketit Jenkkapirtille

1 hengen Standard-huone 99 €/yö

2 hengen Standard-huone 130 €/yö

3 hengen Standard-huone 180 €/yö

4 hengen Standard-huone 220 €/yö

2 hengen Superior-huone 164 €/yö

Matkaparkki 76 €/yö

 

Jenkkapirtin tanssipaketti sisältää majoituksen valitussa huonetyypissä, tanssiliput Jenkkapirtille, runsaan noutopöytäaamiaisen näköalaravintolassamme, hotellin allasosaston, saunan ja kuntosalin käytön sekä parkkipaikan.

 

Lisätiedot ja tiedustelut sekä ryhmävaraukset:

Hotelli Tallukka
Tallukantie 1, 17200 Vääksy
p. 03 88 881 / [email protected]

www.tallukka.fi

 

 


Yhteistyössä mm.