Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 12.03.2021

Hotelli Tallukan tanssipaketit verkkokaupasta!

Majoitu kauniilla kannaksella kahden järven maisemissa!
Majoitu kauniilla kannaksella kahden järven maisemissa!

Hotelli Tallukan 102 huonetta majoittavat sinut ja seurueesi viihtyisästi. Viihtyisät huoneet suovat virkistävän lepohetken päivän puuhista, ja unikin maistuu ihan eri tavalla keskellä kauneimpia järvimaisemia. Valittavanasi on yhden, kahden ja jopa neljän hengen huoneita.

Meille voit saapua myös julkisilla kulkuneuvoilla, sillä Tallukan oma pikavuoropysäkki löytyy heti hotellin edestä ja muut Vääksyn vakiovuoropysäkit lyhyen kävelymatkan päästä.

 

Superior-huone
Tilavat ja parhaiten varustellut Superior-huoneemme sijaitsevat hotellin toisessa kerroksessa ja niiden parvekkeilta aukeaa kaunis näköala järvimaisemiin.

Standard-huone
Standard-huoneet sijaitsevat hotellin alasiivessä. Huoneissa on parveke tai patio. Alasiivessä sijaitsevat myös hotellin lemmikkihuoneet, joissa on mahdollisuus ulkoiluttaa lemmikkiä pation kautta.

 

LOPPUKESÄLLÄ JA SYKSYLLÄ 2020 TALLUKASSA JÄLLEEN TANSSITAAN!

 

Tallukan tanssiravintolan tunnelmallinen parketti kutsuu jälleen tanssimaan Suomen eturivin artistien voimalla. Jo loppukesällä 2020 päästään nauttimaan hieman sekä Tallukan perinteisten Ilta- että Päivätanssien vauhdikkaasta menosta. Elokuussa meillä vietetään muun muassa tunnelmallista blues-viikonloppua Hotelli Tallukka Blues Partyn muodossa, ja myös mahtavat Souvarit saapuvat Tallukkaan!

 

Tervetuloa kesällä myös Tallukan Musiikillisiin iltoihin nauttimaan leppoisasta tunnelmasta ja hyvästä musiikista. Musiikillisiin iltoihin vapaa pääsy!

 

Katso tarkemmat tiedot Päivätansseista, Musiikillisista illoista sekä Iltatansseista verkkosivuiltamme, joita päivitämme aina esiintyjien ja ajankohtien varmistuessa.

 

 

TANSSIPAKETTIMME

 

Tallukan iltatanssipaketit

 

Tanssi-illat:

1 hengen Standard-huone 99 €/yö

2 hengen Standard-huone 130 €/yö

3 hengen Standard-huone 180 €/yö

4 hengen Standard-huone 220 €/yö

2 hengen Superior-huone 154 €/yö

Matkaparkki: 76 €/yö

 

Erikoisillat:

1 hengen Standard-huone 104 €/yö

2 hengen Standard-huone 140 €/yö

3 hengen Standard-huone 195 €/yö

4 hengen Standard-huone 240 €/yö

2 hengen Superior-huone 164 €/yö

Matkaparkki: 86 €/yö

 

Tallukan tanssipaketti sisältää majoituksen valitussa huonetyypissä, tanssiliput tansseihin, runsaan noutopöytäaamiaisen näköalaravintolassamme, hotellin allasosaston, saunan ja kuntosalin käytön sekä parkkipaikan.

 

Tallukan kesätanssipaketit Jenkkapirtille

1 hengen Standard-huone 99 €/yö

2 hengen Standard-huone 130 €/yö

3 hengen Standard-huone 180 €/yö

4 hengen Standard-huone 220 €/yö

2 hengen Superior-huone 154 €/yö

Matkaparkki 76 €/yö

Jenkkapirtin tanssipaketti sisältää majoituksen valitussa huonetyypissä, tanssiliput Jenkkapirtille, runsaan noutopöytäaamiaisen näköalaravintolassamme, hotellin allasosaston, saunan ja kuntosalin käytön sekä parkkipaikan.

Meille voit saapua myös asuntoautolla! Tallukan Matkaparkin tanssipaketti sisältää sähkön, tanssiliput Jenkkapirtille, hotelliaamiaisen sekä kuntosalin, saunan ja allasosaston käytön.

 

Tallukan Tanssipassi-paketit alk. 53 €/hlö/2hh (Mäntymäki, Saukonkallio, Honkahovi)

 

Tallukan matkaparkki

Tallukan matkaparkissa on 14 sähköpaikkaa ja 10 sähkötöntä paikkaa. Matkaparkissa majoittuvien paketit sisältävät aamiaisen sekä saunan, allasosaston ja kuntosalin käytön voimassa olevina palveluaikoina. Hintaan sisältyy myös langaton netti sekä tanssiliput päivätansseihin aina silloin kun päivätansseja pidetään.

 

Peruspaketti A  =  48€

(Auto + sähkö + 2 aikuista)

Peruspaketti B  =  64€

(Auto + sähkö + 2 aikuista ja 2 lasta)

Auto + sähkö + 4 henkilöä 76€
Auto + sähkö + 5 henkilöä 90€
Auto + sähkö + 6 henkilöä 104€

 

Lisätiedot ja tiedustelut sekä ryhmävaraukset:

Hotelli Tallukka
Tallukantie 1, 17200 Vääksy
p. 03 88 881 / myynti@tallukka.fi

www.tallukka.fi


Yhteistyössä mm.