Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 17.07.2020

Hotelli Tallukan tanssipaketit

TANSSIPAKETIT TALLUKAN VERKKOKAUPASTA
TANSSIPAKETIT TALLUKAN VERKKOKAUPASTA

Majoitu kauniilla kannaksella kahden järven maisemissa!

Hotelli Tallukan 102 huonetta majoittavat sinut ja seurueesi viihtyisästi. Viihtyisät huoneet suovat virkistävän lepohetken päivän puuhista, ja unikin maistuu ihan eri tavalla keskellä kauneimpia järvimaisemia. Valittavanasi on yhden, kahden ja jopa neljän hengen huoneita.

Meille voit saapua myös julkisilla kulkuneuvoilla, sillä Tallukan oma pikavuoropysäkki löytyy heti hotellin edestä ja muut Vääksyn vakiovuoropysäkit lyhyen kävelymatkan päästä.

Superior -huone
Tilavat ja parhaiten varustellut Superior-huoneemme sijaitsevat hotellin toisessa kerroksessa ja niiden parvekkeilta aukeaa kaunis näköala Vesijärvelle tai osittainen järvinäköala Päijänteelle.

Standard -huone
Standard-huoneet sijaitsevat hotellin alasiivessä. Huoneissa on parveke tai patio. Osassa huoneita on myös järvinäköala Vesijärvelle. Alasiivessä sijaitsevat myös hotellin lemmikkihuoneet, joissa on mahdollisuus ulkoiluttaa lemmikkiä pation kautta.

 

TALLUKASSA TANSSITAAN YMPÄRI VUODEN!

Tallukan perinteiset ja maan kuulut Päijännesalin päivätanssit tanssitaan keskiviikkoisin klo 13-16.15. Tervetuloa pyörähtelemään 225 m2 tammiparketille Vesijärven maisemiin! Liput ovelta 10 € (sis. eteispalvelun). Majoittujilla ja matkaparkkilaisilla tanssiliput kuuluvat hintaan.

Kesällä 2019 tanssitaan myös perjantai-iltaisin alakerran Vesijärvisalissa 14.6. alkaen. Tallukan tanssiperjantait jatkuvat aina 20. syyskuuta asti ja parketti on vapaa klo 20 alkaen. Vapaa pääsy.

Syksyisin ja keväisin Päijännesalin tunnelmallinen tanssiravintola hotellin yläkerrassa palvelee myös keskiviikko-, perjantai- sekä lauantai-iltaisin Suomen eturivin tanssiyhtyeiden ja solistien kera.

Katso tarkemmat ajankohdat ja esiintyjät verkkosivuiltamme www.tallukka.fi!

 

KESÄN 2019 TANSSIPAKETIT

 

Tallukan päivätanssit alk. 40,50 €/hlö/2hh Standard-huoneessa

Sisältää majoituksen 2 hh Standard-huoneessa, tanssilipun, runsaan noutopöytäaamiaisen, saunan, allasosaston ja kuntosalin käytön sekä parkkipaikan. Edullisin hinta aina ennakkoon Tallukan verkkokaupan kautta!

 

Tallukan kesätanssipaketit Jenkkapirtille:

 

1hh Standard 83,00 € / 1 yö

1hh Standard 150,00 € / 2 yötä

 

2hh Standard 57,00 € / hlö / 1 yö

2hh Standard 106,00 € / hlö / 2 yötä

 

3hh Standard 54,00 € / hlö / 1 yö

3hh Standard 99,00 € / hlö / 2 yötä

 

4hh Standard 51,00 € / hlö / 1 yö

4hh Standard 96,00 € / hlö / 2 yötä

 

2hh Superior 69,00 € / hlö / 1 yö

2hh Superior 118,00 € / hlö / 2 yötä

 

Matkaparkki 36,00 €/hlö

Kahden yön paketti 72,00 €/hlö

 

Jenkkapirtin tanssipaketti sisältää majoituksen valitussa huonetyypissä, tanssiliput Jenkkapirtille, runsaan noutopöytäaamiaisen näköalaravintolassamme, hotellin allasosaston, saunan ja kuntosalin käytön sekä parkkipaikan.

Meille voit saapua myös asuntoautolla! Tallukan Matkaparkin peruspaketti sisältää sähkön, tanssiliput Jenkkapirtille, hotelliaamiaisen sekä kuntosalin, saunan ja allasosaston käytön.

 

Tallukan Tanssipassi-paketit alk. 53 €/hlö/2hh (Mäntymäki, Saukonkallio, Honkahovi)

 

Tallukan matkaparkki

Tallukan matkaparkissa on 14 sähköpaikkaa ja 10 sähkötöntä. Matkaparkissa majoittuvilla on käytössään hotellin vessat sekä langaton netti. Peruspaketit sisältävät tanssiliput päivätansseihin.

Peruspaketti A  =  48€

(Auto + sähkö + 2 aikuista)

Peruspaketti B  =  64€

(Auto + sähkö + 2 aikuista ja 2 lasta)

Auto + sähkö + 4 aikuista 76€
Auto + sähkö + 5 henkilöä 90€
Auto + sähkö + 6 henkilöä 104€

 

Lisätiedot ja tiedustelut sekä ryhmävaraukset:

Hotelli Tallukka
Tallukantie 1, 17200 Vääksy
p. 03 88 881 / myynti@tallukka.fi

www.tallukka.fi

 


Yhteistyössä mm.