Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.09.2019

Kaksi puuta – musiikkikomedia Rauman kesäteatterissa Fåfängassa 14.6.-17.8.2019!

Kaksi puuta

Musiikkikomedia Juha Tapion hiteillä Rauman kesäteatterissa Fåfängassa 14.6.-17.8.2019!

Kaksi puuta on hersyvän hauska tarina rakkaudesta, intohimosta ja… jääräpäisyydestä. Vaikka ennen olikin kaikki paremmin, niin voiko muutos joskus kuitenkin olla hyväksi? Kahden täysin erilaisen maailman kohdatessa ristiriidoilta ei voida välttyä, mutta kenties näkökulmien avartaminen voi tuottaa myös jotain hyvää ja yllättävää.

Häpeämättömän romanttisen komedian ovat käsikirjoittaneet Osku Valve ja Otto Kanerva. Kanerva myös ohjaa esityksen. Rooleissa nähdään ja kuullaan Ria KatajaMikko TöyssyOtto KanervaHanna VahtikariVeera Tapanainen ja Miikka J. Anttila.

Vauhdikasta menoa säestää ja rytmittää Antti Vauramon johtama loistava livebändi ja upeat musiikkinumerot tempaavat takuulla yleisön mukaansa. Varmista siis paikkasi ajoissa ja saavu Rauman kesäteatteriin viihtymään tämän hyvän mielen musiikkikomedian parissa!

HUOM! Kaksi puuta -näytelmä ei kerro lauluntekijä Juha Tapiosta, vaan se on itsenäisesti kirjoitettu humoristinen tarina. Juha Tapio ei itse esiinny näytelmässä, mutta Juha Tapion musiikki kuljettaa kiinteästi tarinaa eteenpäin.

Esityksen kesto 2 h 20 min, sisältää väliajan.

Rauman kesäteatteri sijaitsee luonnonkauniilla alueella Fåfängassa, aivan merenrannan tuntumassa. Perille löytää osoitteella Suvitie 3, 26100 Rauma. Katsomo on katettu.

Liput ja lisätietoa

 


Yhteistyössä mm.