Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.09.2019

Lapinlahden juusto- ja viinijuhlat 2019!

Juusto- ja viinijuhlat 2019!

Kesän 2019 juusto- ja viinijuhlat pidetään lauantai-iltana 3.8.2019 Lapinlahden jäähallissa, Ringettetie 2. Juhlat alkavat klo 19 ja jatkuvat 01.30 saakka.

Juhlien keskipiste on uhkea juustopöytä, jolla on mittaa reilut 20 metriä. Kaiken kaikkiaan juustopöydässä on tarjolla kymmenkunta erilaista juustoa sekä runsaasti juuston kanssa yhteen sopivia kasviksia, hedelmiä, hilloja sekä leipätuotteita. Juustopöydän ehdoton klassikko on vuodesta toiseen ollut kotimainen Mustaleima Emmental, joka on saanut pöydässä arvoisensa paikan ja suosion. Muita suosikkeja ovat olleet Brie ja Aura. Joka vuosi juustopöydässä on ollut tapana esitellä myös uutuuksia.

Juhlat ovat hyvien ystävien, makuhermoja kutkuttavien juustojen ja hyvän musiikin ympärille koottu ainutlaatuinen, tunnelmallinen tapahtuma.

Illalliskortilla (45 €) saat nauttia koko illan monipuolisesta, mainiosta musiikkiohjelmistosta sekä vatsan täydeltä juustopöydän runsaista herkuista, jotka eivät lopu kesken.

SuomiViihde-teematanssit illalla, jossa esiintyjinä Anne Mattila ja Aki Samuli sekä Jarno Itkonen orkestereineen. Alkuillasta tunti ennen tansseja myös Tanssikoulun Hurman tanssikurssi, joka sisältyy tapahtumapääsylipun hintaan.

Ennakkoetu: viimeistään pe 26.7. lunastetut liput 40 €.
Maksullinen linja-autokuljetus Kuopiosta ja Iisalmesta. Kuljetusvaraukset: kirsti.tiirikainen@lapinlahti.fi
Jos olette isommalla porukalla tulossa (väh. 4 hlöä), kannattaa tehdä pöytävaraus Kirstiltä

Lisätietoja päivitetään sitä mukaan kun niitä saadaan!

Verkkosivusto
Facebook

LIPUT TAPAHTUMAAN – TICKETMASTER


Yhteistyössä mm.