Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Loistava Laulaja – Loistava Iskelmä – Vuoden Lapsilaulaja -kilpailut

Loistava Laulaja

Loistava Laulaja on valtakunnallinen laulukilpailu jossa etsimme Loistavia Laulajia ammattilaisten toimin.

KILPAILUN KALENTERIA TÄYDENNETÄÄN VIELÄ TAMMIKUUN AIKANA                       

Katso ohjeet tarkemmin Kilpailun säännöt ja ilmoittautuminen- osiosta. Vuoden 2020- kilpailuun sarjoja on lisätty: 40-49v. 50-59v. 60-69v. ja +70v.  Olet tervetullut mukaan Loistavien laulajien iloiseen joukkoon v.-20!!!

Kilpailun tähtituomarina on loistava tangokuningas JASKA MÄKYNEN!!!

Loistava Iskelmä

Loistava Iskelmä – Avoin valtakunnallinen sanoitus- ja sävellyskilpailu

Monissa tiedotusvälineissä kerrotaan kuinka Suomenkielen asema tulee vähenemään tulevaisuudessa. Mielestämme kielemme on rikas kaikkine murteineen ja mahdollisuuksineen. Toisaalta kansainvälinen musiikki tulee korviimme monista tuuteista ja sen asema on vahva.
Haluamme edistää ja tukea suomalaista musiikintekoa. Sen vuoksi etsimme uusia sävellyksiä ja niihin suomenkielisiä sanoituksia. Loistovirma Oy ja Tonkka 2535 ry. ovat innokkaina odottamassa sävelsatoa. Uskomme että ammattitaitoa ja intoa löytyy viljalti. Lokakuussa kilpailu huipentuu televisioidussa finaaligaalassa Hotelli Tallukassa. Toivotamme kaikki musiikintekijät ja sanoittajat tervetulleiksi mukaan nostamaan kotimaisen iskelmän uuteen lentoon.

Vuoden Lapsi Laulaja
Vuoden Lapsilaulaja-kilpailussa etsitään uusia loistavia lapsilaulajia, vaikkapa lapsitähtiä. Kilpailu on valtakunnallinen ja siinä lauletaan perinteisiä ja vähän uudempia lastenlauluja. Kilpailun tähdittäjänä ja tuomarina on iskelmälaulaja Nina Åkerman. Hän on ollut yleisön suosikki jo vuosikaudet Suomen iskelmätaivaalla.
Kilpailu on rento ja hyväntuulinen.


Yhteistyössä mm.