Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Lomakeskus Revontulen Viihdepaketit!

REVONTULEN MUKAVUUSALUE

Revontuli on aktiivisten ihmisten ympärivuotinen mukavuusalue Keski-Suomessa. Täällä on lupa rauhoittua, rentoutua tai villiintyä. Revontuli on kauniissa järvimaisemissa sijaitseva Suomen ykkösketjun viihdekeskus, jossa eturivin artistit tanssittavat, luonnonmaisemat rentouttavat, tunnelmalliset juhlatilat kokoavat vieraat iloitsemaan tärkeistä hetkistä, kokoukset ovat inspiroivia, mökkikyläelämä maistuu saunoen ja golf sujuu 18-reikäisellä kentällä.

MENOA JA LEPOA

Revontuli tarjoaa menoa ja lepoa ympäri vuoden. Kesällä luonnonlenkkipolut, Revontuli Golf, erilaiset järjestetyt kesäaktiviteetit Revontulen mukavuusalueella ja lavatanssit kivenheiton päässä pitävät mielen virkeänä. Revontulen Keilahallissa riemuitaan ja innostutaan yhdessä läpi vuoden.

Talvella heti majoituksen liepeiltä lähtevät hiihtoreitit ja Hankasalmen laskettelukeskus Häkärinteet tarjoilevat talviriemua. Suositut tähtiartistit tanssittavat ja viihdyttävät läpi talven. Revontulen ravintolat taikovat itse tehdyt herkut arkeen ja juhlaan. Alueella voi yöpyä viihtyisissä mökeissä tai perinteikkäissä majoitusrakennuksissa. Revontulen saunamaailma on palkittu laatusertifikaatein.

Lähimpiin kaupunkeihin Jyväskylään on noin 40 km ja Kuopioon noin 100 km.

REVONTULIEN KOTI

Revontuli-nimi juontaa paikkakunnan merkitykseen revontulien kansainvälisenä tutkimusasemana. Ilmatieteen laitoksen avaruusmittaukset alkoivat Hankasalmella jo vuonna 1975. Paikkakunnalla voi siis talvisin tunnelmoida komeita revontulia huikeissa lumimaisemissa ja Revontulen uusissa lasikattoigluissa voi nukahtaa tähtitaivaan alla.

TAVOITTEENA HYVINVOINTI

Revontuli on jo tulevaisuutta elävä perheyritys, jolle kaikista tärkeintä on vieraiden hyvinvointi ja henkilökohtaisesti palveleva henkilökunta. Nykyiset omistajat ostivat Hankamotellin 1993 ja uudistivat sen Revontuleksi golfkenttineen. Revontulen kantava teema, hyvinvointi, näkyy kaikessa toiminnassa herkullisesta kotiruuasta aktiviteettimahdollisuuksiin. Perheyrityksen tavoitteena on rakentaa Revontulesta kansainvälisesti tunnettu hyvinvointikohde.

TANSSIKAUSI ALKAA SYYSKUUSSA JA KESTÄÄ KEVÄÄSEEN

Voit varata VIIHDEPAKETTISI helposti suoraan verkkokaupasta. 

Viihdepaketit alk. 59 €/ hlö / 2 hlön huone

sis. 1 vrk:n majoituksen kahden henkilön hotellihuoneessa, hotellisaunan, pääsylipun viihdeiltaan ja aamiaisen.

 

Lisätiedot: 

Lomakeskus Revontuli
Revontulentie 1
41500 HANKASALMI
p. 014-8448 200

Yhteistyössä mm.