Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Paulin Mökit Oy – Rentoa lomaa Pohjois-Pohjanmaalla, Syötteen tunturialueella Kovalammen rannalla

Tervetuloa lomailemaan Kelosyötteelle!
Tervetuloa lomailemaan Kelosyötteelle!

Tunnettu perheyritys Paulin Mökit vuokraa hyvinvarusteltuja perinteisiä kelomökkejä kaikilla mukavuuksilla Suomen eteläisimmällä tunturialueella, Syötteellä. Upeissa maisemissa kauniin Kovalammen rannalla sekä läheisyydessä ympäri vuoden.

Laajasta mökkivalikoimastamme (11 mökkiä) löydät varmasti sopivan mökin lomallesi: mökkejä löytyy niin yksin reissaavalle kuin isommallekin porukalle.

Kesäisin upeat retkeily- ja maastopyöräreitit houkuttelevat monenlaisille retkille. Kovalampi on suosittu virkistyskalastuskohde ja lukuisat erämaalammet ja Pärjänjoki tarjoavat monenlaisia kalastuselämyksiä. Tutustu myös Syötteen Kansallispuistoon joka alkaa aivan kivenheiton päästä mökkikylästä. Ota myös kamera mukaan lomallesi, Syöte on monen luontokuvaajan vakiokäyntikohde. Kesällä 2020 aukeaa Iso-Syötteelle hissipyöräilypuisto!

 

Tutustu mainioon savusaunaan ja saunatupaan porealtaan kera!

Tunnelmallisen savusaunan lempeät löylyt ja luxus ulkoporeallas viimeistelevät rentouttavan loman. Sijainti kauniin Kovalammen rannalla. Saunatuvassa on sähkökiuassauna. Rantasaunassa perinteinen puukiuas ja iso savusaunakiuas, kysy tarjous eri saunavaihtoehdoista.

Saunatuvassa onnistuu mukava illanvietto isommallakin seurueella vaikkapa saunomisen ja karaoken merkeissä.

Majoitushintoihimme sisältyy kesäkaudella: loppusiivous, runsaat takka-/nuotiopuut, aloitusrullat wc- ja talouspaperia, kone- ja käsitiskiaine, roskapussit, lasten  leikkipaikkojen sekä grillikotien vapaa käyttö. Joka mökillä on käytössään oma soutuvene (pelastusliivejä löytyy lainaksi koko perheelle).

Lemmikit ovat tervetulleita mökeillemme, niistä veloitamme 20€.n siivouslisämaksun (useampi lemmikki pääsee yhdellä maksulla).

Lapsivarustelu (syöttötuoli, potta,matkasänky) varauksen yhteydessä mökkiin maksutta.

Liinavaatteet ja pyyhkeet vuokrattuna 15€/henkilö.

Suora varausnumero ilman varausmaksuja puh: 08-838 105  tai sähköpostilla email: pauli.sarkela(at)kelosyote.inet.fi

*Nettisivuillamme ei ole aktiivista varauskalenteria tuplabuukkausten välttämiseksi (käytössä eri varausjärjestelmiä/sivuja)*

Tervetuloa!

Toivoo isäntäväki: Sirkka, Pauli ja Katja 

www.paulinmokit.com


Yhteistyössä mm.