Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 25.09.2020

Rauhalahden Iskelmäfestarit 11.-12.9.2020

RAUHALAHDEN KOLMANNET ISKELMÄFESTARIT 11.-12.9.2020
RAUHALAHDEN KOLMANNET ISKELMÄFESTARIT 11.-12.9.2020

Kuopion Kylpylähotelli Rauhalahdessa järjestetään jälleen kaksipäiväinen tanssi- ja iskelmämaraton, Rauhalahden Iskelmäfestarit, perjantaista lauantaihin 11.-12. syyskuuta.

Suuren suosion saavuttanut tapahtuma avaa syksyn tanssikauden laadukkaasti.

Tapahtuman pääesiintyjinä Iskelmäfestareilla nähdään perjantaina ehdotonta viihdyttäjien aatelia;  Sinitaivas-yhtye ja tanssikansaa monilla huikeilla tulkinnoillaan koskettanut Suvi Karjula ja In the Mood -yhtye
Lauantaina on tarjolla huippuyhdistelmä kokemusta ja nuoruutta;  ikisuosikki Finlanders uudistuneella kokoonpanollaan sekä välitöntä meininkiä tarjoileva Hurma.

Tanssia Iskelmäfestareilla on tauotta kolmella parketilla: bändien ja artistien lisäksi DJ Anna ja DD Ismo soittavat salsaa, lattareita ja parhaimpia tanssihittejä.
Yleisö pääsee estradille myös karaoketanssien myötä. Tapahtuman aikana järjestetään lisäksi Tanssikoulu Wision tanssileiri tanssikursseineen sekä  tanssikenkien, -mekkojen
ja korujen myyntiä.

– Alueen johtavana viihde- ja tanssitalona tarjoamme mielellämme korkealaatuista ohjelmaa ja tapahtumia sekä pidämme yllä kotimaista tanssikulttuuria. Suuri viihtyisä tapahtuma tanssi- ja iskelmämusiikista kiinnostuneille vetää varmasti paikalle väkeä yli maakuntarajojen, kertoo Juha Tirkkonen, Kylpylähotelli Rauhalahden ravintolapäällikkö. – Tapahtumaan on tarjolla myös kahden päivän lippupaketteja sekä majoituspaketteja.

– Koko tapahtuman ajan jossain päin taloa tapahtuu, joko elävän musiikin siivittämänä tai dj-vetoisesti, parhaimmillaan jopa kolmella parketilla yhtä aikaa. Mukana on myös tanssinopetusta, sekä alkeita että edistyneemmille tarkoitettuja kursseja. Monet tanssin harrastajat haluavat myös harjoittaa ja parantaa nykyisiä taitojaan, jatkaa Tirkkonen. – Kesälavakauden jälkeenkin jatkuu talossamme koko talvikauden ajan tanssilavoilta tuttu tunnelma, mutta erityisesti tämän syystapahtuman myötä tanssiparketillakin viihtyville halutaan tarjota minifestivaali, jatkaa Tirkkonen.

Majoituspaketti 2 vrk alk. 190 € / hlö / 2 hh sis. aamiaiset, päivälliset, tanssiliput ja kylpylän sekä kuntosalin vapaan käytön. 1 vrk alkaen 91 € / hlö / 2 hh.
1 illan lippu 19 €, 2 illan lippu 32 €.

Katso tästä lisätietoja iskemäfestareista ja varaa pakettisi kätevästi netistä

Katso tästä lisää ohjelmistoamme


Yhteistyössä mm.