Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

RAUHALAHDESSA VIIHDYTÄÄN TURVALLISESTI KORONA-AIKANANKIN

Kevään ja kesän koronatauon jälkeen Kylpylähotelli Rauhalahti aloitti tanssien järjestämisen elokuussa. Esiintyjiä on keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Lisäksi karaokea lauletaan maanantaista lauantaihin. Aukioloaikojen ja asiakasmäärien suhteen noudatetaan kulloinkin voimassa olevia viranomaismääräyksiä.

”Ravintolassamme on syksyn keikkoja ja tansseja varten erikoisjärjestelyt ja otamme ilmastoituun iltaravintolaan korkeintaan 330 henkilöä, joille kaikille on istumapaikat. Pikanttina lisänä ravintolailloissa on uusi viini-/snack baari. Otamme vakavasti viranomaisten ohjeistukset, jotta voimme turvata sekä asiakkaiden että henkilökunnan terveyden ja toivomme myös asiakkaiden huolehtivan siitä, että tulevat vain terveinä tiloihimme.”, kertoo ravintolapäällikkö Juha Tirkkonen syksyn haasteellisesta tanssitoiminnasta.

  • Toteutimme syksyn alussa parketin laajennuksen ja näin saadaan helpommin pidettyä turvavälejä, kun asiakkaat voivat tanssia eri alueilla.
  • Syyskaudelle on buukattu huippukattaus ohjelmaa, toivottavasti saadaan niitä vietyä läpi.

Tanssien lisäksi Rauhalahti tarjoaa monipuoliset majoitus-, kokous-, kylpylä- ja ravintolapalvelut.

Rauhalahden erikoisuus on aito 1950-luvun tukkilaiskämppä, Jätkänkämppä, ja sen yhteydessä sijaitseva suuri savusauna. Ne ovat pääasiassa tilauskäytössä, mutta tiistaisin siellä järjestetään ohjelmallinen savusauna- ja perinneilta.

”Olemme lisäksi lokakuussa lanseeranneet koronaturvallisemman kylpyläloman, jossa asiakkaan polku on valmiiksi mietitty niin, että kontaktit on mahdollista välttää kokonaan”, kertoo Tirkkonen.

Majoitus tapahtuu erillisissä studioissa.
Lue lisää tästä

 

Kylpylän lisäksi ympäröivä upea luonto raikkaassa järvimaisemassa tarjoaa mahdollisuuden virkistäytymiseen. Rauhalahdessa majoittuville kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö kuuluvat aina huonehintaan. Lisäksi varattavissa on ihania hemmotteluhoitoja monipuolisesta valikoimasta.
Kun nälkä yllättää, vaihtoehtoja ruokailuun löytyy buffeteista ja ruokalistoilta.

 

Lisätietoja monipuolisista palveluista ja ajantasainen tapahtumakalenteri löytyy kotisivuiltamme.


Yhteistyössä mm.