Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.05.2020

Rauman Teatteri esittää: Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä ja Myydään 3 H + K

Varaa liput esityksiin!
Varaa liput esityksiin!

Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä

Romanttinen musiikkikomedia miehestä, joka haluaa vain rakastaa – hinnalla millä hyvänsä!

Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä on uusi musiikkikomedia, jonka reipasta menoa vauhdittavat lukuisat tunnetut listahitit aina Mamban tunteikkaasta tuotannosta Irinaan, Suurlähettiläisiin ja Kirkaan.

Tarinan päähenkilö on kehittänyt naisten hurmaamisesta itselleen ammattin, jolla hän ansaitsee itselleen ”vaatimattomia taiteilijan apurahoja”. Kaikki eivät kuitenkaan arvosta hänen työtään ja yllättäen kotiin saapunut mies haluaisi tasata tilit hurmaajan kanssa omalla tavallaan. Hän pelastuu täpärästi sattumalta paikalle osuneen Tytin avulla. Käy ilmi, että Tytillä on varakkaat ja yksinäiset tädit ja sankarimme taiteilijan vaistot heräävät…

Liput ja lisätietoa!

 

Myydään 3H+K

Oivaltava ja riemastuttava näytelmä siitä, miten haastavaa on päästää irti menneestä ja elää nykyhetkessä.

Kaupunkilaistunut Ronja palaa miehensä Laurin kanssa maaseudulle myymään lapsuudenkotiaan. Siellä Ronja käy läpi menneisyyttään ja tekee tiliä äitinsä kanssa. Lapseton pariskunta käsittelee myös suhteensa nykytilaa sekä sen mahdollista tulevaisuutta. Miksi se onkin niin vaikeaa olla tyytyväinen? Naapurin Maarit ja Jormakin ovat lapsiperheidyllinsä kanssa niin ärsyttävän onnellisia.

Voiko koira haistaa raskauden? Löytyykö onnellisen parisuhteen avain tantrakurssilta? Kuka on vastuussa, kun hammaskiskot eivät autakaan kuorsaukseen? Esimerkiksi näiden kiperien ja elämää suurempien kysymysten parissa Ronja painiskelee mm. Putouksen Tanhupallona tunnetun Kiti Kokkosen kirjoittamassa näytelmässä. Myydään 3h+k –esityksen Rauman teatteriin ohjaa Ria Kataja, joka muistetaan mm. Taivaan tulet -televisiosarjasta.

Liput ja lisätietoa!

raumanteatteri.fi


Yhteistyössä mm.