Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 07.02.2020

SUURI TANSSI- JA ISKELMÄMUSIIKKITAPAHTUMA – Rauhalahden Iskelmäfestarit 27.-28. syyskuuta

Toisen kerran järjestettävä 2-päiväinen musiikkimaraton tanssin- ja iskelmämusiikin ystäville
KUOPIOSSA SUURI TANSSI- JA ISKELMÄMUSIIKKITAPAHTUMA
– Rauhalahden Iskelmäfestarit  27.-28.  syyskuuta

Kuopion Kylpylähotelli Rauhalahdessa järjestetään jälleen kaksipäiväinen tanssi- ja iskelmämaraton, Rauhalahden Iskelmäfestarit, perjantaista lauantaihin 27. – 28. syyskuuta.
Suuren suosion saavuttanut tapahtuma keräsi viime vuonna kahtena iltana yhteensä 1300 kävijää.  Samaa määrää kävijöitä odotetaan tänä vuonna.
Festivaalin ideana on kehittää Kuopion seudulla ympärivuotista tanssi- ja iskelmäkulttuuria ja tarjota yhdellä kertaa useamman tähtiesiintyjän kattaus musiikin ystäville.

Tapahtuman pääesiintyjinä Iskelmäfestareilla ovat perjantaina 27.9. iskelmämusiikin huiput Teemu Roivainen & Energia ja Yölintu.
Lauantaina nähdään myös ehdotonta viihdyttäjien aatelia;  Sinitaivas-yhtye ja tanssikansaa monilla huikeilla tulkinnoillaan koskettanut Suvi Karjula ja In the Mood -yhtye.
Tanssia Iskelmäfestareilla on tauotta kolmella parketilla: bändien ja artistien lisäksi DJ Anna ja DJ Ismo soittavat salsaa, lattareita ja parhaimpia tanssihittejä.
Yleisö pääsee estradille myös karaoketanssien myötä. Tapahtuman aikana järjestetään lisäksi Tanssikoulu Wision tanssileiri tanssikursseineen sekä  tanssikenkien, -mekkojen ja korujen myyntiä.

– Alueen johtavana viihde- ja tanssitalona tarjoamme mielellämme korkealaatuista ohjelmaa ja tapahtumia sekä pidämme yllä kotimaista tanssikulttuuria.
Suuri viihtyisä tapahtuma tanssi- ja iskelmämusiikista kiinnostuneille vetää varmasti paikalle väkeä yli maakuntarajojen, kertoo Juha Tirkkonen, Kylpylähotelli Rauhalahden ravintolapäällikkö.
– Tapahtumaan on tarjolla myös kahden päivän lippupaketteja sekä majoituspaketteja.

– Koko tapahtuman ajan jossain päin taloa tapahtuu, joko elävän musiikin siivittämänä tai dj-vetoisesti, parhaimmillaan jopa kolmella parketilla yhtä aikaa.
Mukana on myös tanssinopetusta, sekä alkeita että edistyneemmille tarkoitettuja kursseja. Monet tanssin harrastajat haluavat myös harjoittaa ja parantaa nykyisiä taitojaan, jatkaa Tirkkonen.
– Kesälavakauden jälkeenkin jatkuu talossamme koko talvikauden ajan tanssilavoilta tuttu tunnelma, mutta erityisesti tämän syystapahtuman myötä tanssiparketillakin viihtyville halutaan tarjota ainutlaatuinen minifestivaali, jatkaa Tirkkonen.

Rauhalahti Iskelmäfestarit
Pe-la 27.-28.9.2019
Kylpylähotelli Rauhalahti
Liput 1 pv.  20 e. 2 pv 36 e (Lippu.fi ja Rauhalahti). Myynnissä myös majoituspaketteja.

Lisätiedot:
www.rauhalahti.fi

Liput: Lippu.fi tästä!

Varaa majoitus tästä!


Yhteistyössä mm.