Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.09.2019

16-vuotiaalta Joacimilta kesän haikein biisi Movetronin Jukka Tanttarin tuottamana

Joacimilta ilmestyi 29.5. uusi biisi ”Raameissa”, joka on universaali laulu tärkeän ihmisen menettämisestä. Tiukat räppiosuudet yhdistyvät koskettavaan naisvokalistin laulamaan kertosäkeeseen, tuoden biisiin vuoropuhelun tuntua. Biisin on tuottaut Movetronista tuttu Jukka Tanttari.

Joacim on 16-vuotias nuori Seinäjoelta, joka julkaisi ekan biisinsä vajaa kaksi vuotta sitten sairastuttuaan syöpään. Tämän ekan rap-biisin, ”Puoli vuotta helvettii”, piti olla aluksi vain piristeenä syöpähoitojen aikana, mutta lopulta se päädyttiin julkaisemaan ja sen jälkeen Joacim on julkaissut 3 muutakin biisiä yhdistellen räppiä ja laulua ja keikkaillut ahkerasti, lämpäten mm. Teflon Brothersia. Joacim voitti myös toisen sijan Kokkolan nuorisotoimen bändiskabassa.
Joacimia kuullaan tulevana kesänä mm. Teuvafesteillä, Vaasassa Agoo-festivaaleilla sekä syksyllä Pekka Hyysalon luotsaamassa Fight Back Runissa esiintymässä. Joacimin viimeksi ilmestynyt biisi ”Huomenna” on päässyt muutamaksi päiväksi Spotifyn Suomen 50 viraalisinta-listalle.

Jaa


Yhteistyössä mm.